Kodin saanut: ARIEL(Disney pentu)

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

 ARIEL

* n. 4kk

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

3.7.2013

Romaniassa on arkipäivää se että pieniä pentuja hylätään tarhalle. Jotkut kuvittelevat että he näin pelastavat pentujen elämän. Ruusuilla tanssimista ei tarhalla eläminen ole, vielä nämä pennut tarvitsisivat sen oman kodin. Nyt Glinan tarhalle oli hylätty nämä 6 narttupentua, joista tuli Disney-pentue.

Disney-pentueen Ariel on koko pentueensa tavoin reipas, sosiaalinen ja leikkisä pentu. Ariel on luonteeltaan kuitenkin paljon rauhallisempi kuin esim. Nana, toki pentunahan kuuluukin riekkua ja rellestää.

Ariel arvostaisi tulevassa kodissa varmasti koiraseuraa vaikka ainoanakin koirana Ariel pärjää varmasti. Sitoutuneessa kodissa tulee olla valmiita opastamaan ja ohjaamaan Arielia kotikoiran tavoille, sisäsiisteydestä lähtien.

Arielista kasvaa keskikoinen koira, paino jää aikusenakin varmasti alle 20kg.

5.8.2013

Nyt olisi jo aika koko Disney- pentueen matkustaa omiin koteihinsa. Ariel on edelleen leikkisä ja aktiivinen koiranalku. Ariel tykkääkin päivät pitkät leikkiä sisarustensa kanssa kunnes helle uuvuttaa pennut ja kaikki malttavat käydä lepäämään.
Mistä Arielille se ikioma koti, missä ymmärretään aktiivisen nuoren koiran päälle?
Arielille lisätty uusia kuvia ja videota!
10.9.2013
Ariel ja siskonsa Bella ovat pentueensa ainoita, joille ei ole vielä löytynyt omia koteja. Olisiko juuri sinun perheessäsi tilaa aktiiviselle Arielille?
Arielille lisätty kuvia!

Muistathan ettei koiraa tule ottaa hetken mielijohteesta.

Tutustuthan sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa!

5.10.2013

Ariel sai kodin Romaniasta.

 

 

 

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: