Päivitetty 05.10.2013

Kodin saanut: ARIEL(Disney pentu)


 ARIEL

* n. 4kk

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

3.7.2013

Romaniassa on arkipäivää se että pieniä pentuja hylätään tarhalle. Jotkut kuvittelevat että he näin pelastavat pentujen elämän. Ruusuilla tanssimista ei tarhalla eläminen ole, vielä nämä pennut tarvitsisivat sen oman kodin. Nyt Glinan tarhalle oli hylätty nämä 6 narttupentua, joista tuli Disney-pentue.

Disney-pentueen Ariel on koko pentueensa tavoin reipas, sosiaalinen ja leikkisä pentu. Ariel on luonteeltaan kuitenkin paljon rauhallisempi kuin esim. Nana, toki pentunahan kuuluukin riekkua ja rellestää.

Ariel arvostaisi tulevassa kodissa varmasti koiraseuraa vaikka ainoanakin koirana Ariel pärjää varmasti. Sitoutuneessa kodissa tulee olla valmiita opastamaan ja ohjaamaan Arielia kotikoiran tavoille, sisäsiisteydestä lähtien.

Arielista kasvaa keskikoinen koira, paino jää aikusenakin varmasti alle 20kg.

5.8.2013

Nyt olisi jo aika koko Disney- pentueen matkustaa omiin koteihinsa. Ariel on edelleen leikkisä ja aktiivinen koiranalku. Ariel tykkääkin päivät pitkät leikkiä sisarustensa kanssa kunnes helle uuvuttaa pennut ja kaikki malttavat käydä lepäämään.
Mistä Arielille se ikioma koti, missä ymmärretään aktiivisen nuoren koiran päälle?
Arielille lisätty uusia kuvia ja videota!
10.9.2013
Ariel ja siskonsa Bella ovat pentueensa ainoita, joille ei ole vielä löytynyt omia koteja. Olisiko juuri sinun perheessäsi tilaa aktiiviselle Arielille?
Arielille lisätty kuvia!

Muistathan ettei koiraa tule ottaa hetken mielijohteesta.

Tutustuthan sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa!

5.10.2013

Ariel sai kodin Romaniasta.

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.