Päivitetty 09.09.2014

Kodin saanut koira: CIOCO


CiocoCIOCO

* n. 1,5 v

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

23.6.2014

Kaunis suklaanruskea Cioco on löydetty kadulta harhailemasta yksinään sunnuntaina 22.6.2014. Ciocon onneksi sen löysi eläinsuojelija Alina Murgu. Cioco oli sen verran hämmentyneen oloinen ettei ole varmastikaan kauaa kadulla ollut ja Alina uskookin että se oli juuri vasta kadulle hylätty.

Cioco on tällä hetkellä kotihoidossa Alinan tuttavalla. Siellä se saakin opetella tärkeitä kotikoiran oppeja. Sisäsiisteys tällä neidolla ei vielä ole hanskassa ja hihnakävelyynkin tulee tulevan kodin panostaa.

Luonteeltaan Cioco on mitä ihanin. Se on sosiaalinen, lempeä, ihmisrakas, leikkisä, iloinen jne. Tätä listaa voisi Ciocon kohdalla jatkaa loputtomiin. 🙂  Cioco tulee myös hienosti toimeen hoitokodin isomman uroskoiran kanssa ja ihmisten seurasta tämä neiti todella nauttii. Cioco sopisi luonteensa puolesta varmasti myös lapsiperheeseen. Cioco ei myöskään hauku juurikaan. Ainoa milloin Cioco saattaa pitää ääntä on se, kun hän komentaa toista koiraa leikkimään kanssaan. Cioco oppisi elämään aivan varmasti niin kerros-, rivi- kuin omakotitalossakin.

Cioco on erittäin kompaktin kokoinen neiti. Korkeutta löytyy n. 35cm ja painoa n. 10-12kg.

Cioco etsii nyt sitä loppuelämän kotiaan, missä sitä ei enää ikinä hylätä. Kotia, jossa se saa elää rakastettuna perheenjäsenenä loppuelämänsä.

5.9.2014
Cioco lensi omaan kotiinsa Suomeen!

Varaajana toimi Saila.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.