Päivitetty 09.09.2014

Kodin saanut koira: EMMA


EMMAEmma

* arvioitu syntymäaika 01/2014

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

14.7.2014

Emma on löydetty hylättynä kaupan pihalle. Siitä kuinka kauan se on kaupan pihalla oleillut ei ole tietoa. Emman onneksi sen löysi eläinsuojelija Luiza Mandru, joka otti sen hoiviinsa omaan kotiinsa.

Emma on ollut nyt kuukauden päivät Luizan luona. Siinä ajassa pienestä valkoisesta rääpäleestä on kuoriutunut iloinen ja aktiivinen koiran alku, joka rakastaa leikkimistä lajitoveriensa kanssa tai jos ei ole kavereita niin myöskin lelu kelpaa. 🙂 Kissatalouteen Emma sopii myös. Se on Luizan luona saanut tottua muiden koirien lisäksi myös kissoihin.

Emma on luonteeltaan sosiaalinen, utelias ja kiinnostunut ympäristöstään. Emma tutkiikin rohkeasti myös uudet paikat ja vaikuttaa siltä että pienestä tämä tyttö ei hätkähdä. Tulevassa kodissa tulee kuitenkin muistaa antaa Emmalle aluksi aikaa tottua kaikkeen uuteen omassa tahdissaan.

Emma ei juurikaan hauku, joten tuleva koti voisi sijaita myös kerrostalossa. Riittävästä liikunnan saannista tulee Emman kanssa huolehtia, sillä jos tällä tytöllä aika käy tylsäksi niin saattaa se kokeilla myös hampaitaan kodin sisustukseen. Tapakasvatukseen kannattaakin tulevan kodin panostaa, hihnakävelystä sisäsiisteyteen.

Emma etsiikin nyt sitä loppuelämän kotiaan, jossa se saa elää rakastettuna perheenjäsenenä loppuelämänsä ja jossa koiran hankinta on tarkoin harkittu päätös.

5.9.2014
Emma lensi omaan kotiinsa Suomeen!

Varaajana toimi Saila

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.