Päivitetty 20.10.2015

Enkelikoira: DEMETRA (Dream Team)


DEMETRA

* syntynyt arviolta v. 2011-2012

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

24.9.2015
Romanian kaduille päätyy vuosittain suuri määrä kodittomia pentuja. Osa niistä syntyy kadulle, mutta suuri osa hylätään sinne kodeista. Kun vahinkopentuja syntyy, joutuu usein myös pentujen emä jättämään kotinsa.
Viime vuoden maaliskuussa tuotiin Kulkurien yhden pääyhteistyökumppanin Asociatia A Doua Sansan Glinan tarhalle jälleen yksi koditon pentue. Sitä, olivatko pennut syntyneet metsän laitaan josta ne löydettiin vai oliko ne emänsä kanssa sinne hylätty, emme saa koskaan tietää. Emän ja pentueen onni oli, että ne päätyivät juuri Glinan tarhalle ja sitä kautta Kulkurien adoptio-ohjelmaan.

Pentueen viidestä pennusta suurin osa on jo löytänyt kotinsa Suomesta. Pentujen emä Demetra on hellästi ja uskollisesti hoivannut pentujaan aina tähän päivään saakka ja nyt on viimein sen vuoro päästä sivuillemme etsimään omaa kotia.
Demetra on äärimmäisen ystävällinen ja ihmisrakas koira. Se tulee heti vieraita saadessaan tervehtimään ja pyytämään huomiota olematta kuitenkaan liian tunkeileva tai riehakas. Saadessaan rapsutuksia Demetra kiittää hoitajaansa nuolemalla tämän käsiä ja kasvoja. Nameista Demetra pitää kovasti ja on heti valmis tekemään töitä niitä saadakseen.

Tarhalla Demetra ei ole ollut lainkaan arka. Se on rauhallinen eikä vouhota turhia. Demetra ei myöskään hauku tarhalla paljoa, vaan on melko hiljainen. Se on kaikin puolin tasapainoinen ja iloinen koira, jonka olisi jo korkea aika päästä omaan kotiinsa.

Demetra on noin 50 cm korkea ja 20 kiloa painava. Se on tällä hetkellä hieman pulleassa kunnossa, mutta hävittää ylimääräiset kilonsa varmasti päästyään säännöllisille lenkeille.

20.10.2015
Lempeä Demetra on kaikkien suureksi suruksi nukkunut ikiuneen tarhalla. Ystävällisestä ja iloisesta luonteestaan huolimatta Demetra ei koskaan päässyt kokemaan oman kodin onnea. Demetran tavanneiden ihmisten lisäksi sitä jäävät kaipaamaan sen rakkaudella kasvattama pentue, joita Demetra uskollisesti hoiti lähes kahden vuoden ajan. Hyvää matkaa pieni enkeli.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Demetra saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Demetra on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Harkittuja yhteydenottoja odottaa Rosa Haahtikari.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.