Päivitetty 25.06.2019

Rosa Haahtikari


Sähköposti: rosa.haahtikari@kulkurit.fi

Also in English.

Hei, olen Rosa ja toimin Kulkureissa koiravaraajana sekä Carpe-projektin projektipäällikkönä.

Kotoani löytyy kaksi 6-vuotiasta suomalaista koirasisarusta Hugo ja Nala, yksi romanialainen arkajalka Daedalus ja hiljattain laumaan liittynyt viipurilainen Emppu. Harrastuksiimme kuuluu perheenä matkustelu ja vaeltaminen ja koko nelikkomme onkin jo harjaantuneita reissulaisia.

Koiraharrastukseni alkoi todella ensimmäisen oman koirani Reksin tullessa minulle Virosta 2006 kesällä. Reks oli erittäin arka pelkopurija ja elämä Reksin kanssa opetti minulle aivan hurjasti arkojen koirien sielunelämästä sekä koirien elekielestä yleensä. Myöhemmin luonani on vaihtelevia aikoja asunut useampia rescue tapauksia – niin koiria kuin muitakin eläimiä – jotka ovat joko jääneet minulle tai löytäneet uuden kodin muualta.

Olen myös saanut mahdollisuuden avustaa pidempiaikaisesti koiratarhoilla sekä Intiassa että Etelä-Ranskassa ja päässyt sitä kautta oppimaan ja tutustumaan erilaisiin tarhaympäristöihin ja siihen miten ne vaikuttavat koiriin.

Nykyisin kodissamme majailee usein yhdistyksen kotihoitokoiria. Sydäntäni lähellä ovat erityisesti arat ja epävarmat koirat. Koirien luontainen kommunikointi kiinnostaa minua suuresti ja erityisesti sen oppiminen niin, että ihmisen ja koiran yhteiselo olisi mahdollisimman palkitsevaa molemmille.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.