Kodin saanut koira: DINTISOR

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

dintisor2DINTISOR

* n. 2-vuotias

* uros

* kastroitu

* Romaniassa

 

 

 

29.12.2014
Niin surullisen monella sama tarina ja siltikin on jokainen oma ihana persoonansa. Niin myös tämä Asociatia Suflete Dragin tarhalla asusteleva nuori uros Dintisor.

Joskus täytyy pienenkin koiran vähän kasvattaa egoa, jotta pärjäisi, jotta tulisi kuulluksi. Niin tekee Dintisor, 30 cm koollaa ja 12  kilollaan. Vaikkakin hyvällä egolla varustettu Dintisor onkin, on hän kiltti ja myös syliä vailla. Omapäinen pikkukoira kun on, leikkii kun haluaa ja kun ei halua, leikki loppuu siihen. Hyvin persoonallinen nuori herra siis kyseessä ja tarvitsee ihmisen, joka ymmärtää pienen koiran suurta sielunelämää.

2.6.2015
Dintisorille on lisätty video. Rauhallista Dintisoria pääset katsomaan täältä.

31.7.2015
Aikako lie tehnyt tehtävänsä ja näin on varmasti tapahtunutkin, sekä alkustressin jälkeen on Dintisorista on tullut leppoisa ja suuri egokin on jonnekin kadonnut. Dintisor rakastaa olla sylissä ja mikäli ongelmaa on muiden koirien kanssa ollutkin, on tuokin ongelma lentänyt kuin tuhka tuuleen. Aktiiviemme hänet tavattuaan sanoivat yksinkertaisesti -Ihana.
Kuvia Dintisorista lisätty.

16.9.2015
Dintisor on Suflete Dragin Sintestin tarhalla, jossa Kulkurien aktiivit hänet tapasivat jälleen. Dintisor on kovasti ihmisen perään ja hakee huomiota hyppimällä, häntä iloisesti heiluen. Jonkin verran komentaa häkkikavereitaan, ei ole kuitenkaan ylidominoiva muita kohtaan. Innostuessaan saattaa ottaa käsiä suuhun, mutta sylissä rahoittuu ja nauttii kovin ihmisen antamasta huomiosta.

Muutama uusi kuva lisätty.

29.9.2015
Dintisor matkustaa Ranskaan, omaan kotiin.

 

Yhteyshenkilölä toimi Stina

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: