Päivitetty 29.09.2015

Kodin saanut koira: DINTISOR


dintisor2DINTISOR

* n. 2-vuotias

* uros

* kastroitu

* Romaniassa

 

 

 

29.12.2014
Niin surullisen monella sama tarina ja siltikin on jokainen oma ihana persoonansa. Niin myös tämä Asociatia Suflete Dragin tarhalla asusteleva nuori uros Dintisor.

Joskus täytyy pienenkin koiran vähän kasvattaa egoa, jotta pärjäisi, jotta tulisi kuulluksi. Niin tekee Dintisor, 30 cm koollaa ja 12  kilollaan. Vaikkakin hyvällä egolla varustettu Dintisor onkin, on hän kiltti ja myös syliä vailla. Omapäinen pikkukoira kun on, leikkii kun haluaa ja kun ei halua, leikki loppuu siihen. Hyvin persoonallinen nuori herra siis kyseessä ja tarvitsee ihmisen, joka ymmärtää pienen koiran suurta sielunelämää.

2.6.2015
Dintisorille on lisätty video. Rauhallista Dintisoria pääset katsomaan täältä.

31.7.2015
Aikako lie tehnyt tehtävänsä ja näin on varmasti tapahtunutkin, sekä alkustressin jälkeen on Dintisorista on tullut leppoisa ja suuri egokin on jonnekin kadonnut. Dintisor rakastaa olla sylissä ja mikäli ongelmaa on muiden koirien kanssa ollutkin, on tuokin ongelma lentänyt kuin tuhka tuuleen. Aktiiviemme hänet tavattuaan sanoivat yksinkertaisesti -Ihana.
Kuvia Dintisorista lisätty.

16.9.2015
Dintisor on Suflete Dragin Sintestin tarhalla, jossa Kulkurien aktiivit hänet tapasivat jälleen. Dintisor on kovasti ihmisen perään ja hakee huomiota hyppimällä, häntä iloisesti heiluen. Jonkin verran komentaa häkkikavereitaan, ei ole kuitenkaan ylidominoiva muita kohtaan. Innostuessaan saattaa ottaa käsiä suuhun, mutta sylissä rahoittuu ja nauttii kovin ihmisen antamasta huomiosta.

Muutama uusi kuva lisätty.

29.9.2015
Dintisor matkustaa Ranskaan, omaan kotiin.

 

Yhteyshenkilölä toimi Stina

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.