Päivitetty 17.06.2016

Kodin saanut koira: CROCO


Syntymäaika: 2013
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa
kastroitu

 

04.08.2015
Croco on löydetty Bukarestin kadulta vaeltelemasta oikea takajalta murtuneena. Nyt takajalka on leikattu ja toimenpiteessä operoitu metalli pysyykin Crocon jalassa sen loppuelämän ajan. Tämä ei kuitenkaan haittaa Crocon liikkumista tällä hetkellä, vaikka poika saattaa välillä vain hieman keventää operoitua takajalkaa. Tämän iloisen vesselin etujalat ovat rokokoo mallia. Croco asustaa tällä hetkellä Onevetin koirahoitolassa.

Croco on todella sosiaalinen niin muita koiria kuin ihmisiä kohtaan. Poika on luonteeltaan rohkea ja haastaa kaikkia mahdollisuuden tultua leikkiin. Crocon leikkityyli voi ollakin melko huimapäistä ja innokasta.

Crocolla on painoa noin 10kg ja säkäkorkeutta tällä ainutlaatuisella vesselillä on noin 30-35cm.

Kulkurien aktiivit vierailivat Onevetin  koirahoitalassa 23.7 Rosiori de Veden sterilointipäivän yhteydessä ja saimme seuraavanlaisia kuulumisia ihanasta Crocosta:

Croco asuu Onevetin hoitolassa vapaana ja pihalle saavuttaessa Croco on heti ensimmäisten joukossa moikkaamassa. Pihaa kiertäessä Croco haluaa pysyä koko ajan ihmisten ja muiden koirien lähellä. Reippaan Crocon häntä vispaa edes takaisin koko ajan ja välillä Croco heittäytyi nurmikolle selälleen odottaen maharapsutuksia. Sisätiloissa Croco ei haukkunut ja tuli hyvin juttuun muiden koirien kanssa, koosta ja sukupuolesta riippumatta. Poika ei ole ruoka-agressiivinen muille koirille. Suloinen Croco ei tunnu hetkahtavan pienestä ja halusikin koko ajan olla mukana siellä missä tapahtui. Croco rakastaa ihmisiä ja onkin aivan ihana, ainutlaatuisen luonteen omaava nuori poika.

27.08.2015
Lisätty hurmaavasta Crocosta video.

16.09.2015
Kulkurien aktiivit matkustivat jälleen Romaniaan ja vierailivat myös Onevetin hoitolassa 10.9, jossa Croco odottaa omaa kotiaan. Aktiivit kertovat seuraavanlaisia kuulumisia iloisesta Crocosta:

Croco on aivan ihana pieni poikakoira! Hän on todella iloinen ja huomionkipeä. Croco tuli heti tervehtimään uudetkin ihmiset ja pyöri jälleen koko päivän hoitolan vieraiden mukana. Croco ei vaadi ihmisiltä huomiota, vaan pikkuinen osasi odottaa kiltisti, koska hänet taas huomattaisiin. Coroco kävi välillä myös touhuilemassa omiaan, muun muassa kiipeilemässä pihalla olevilla raunioilla ja paimentamassa lampaita. Tilaisuuden tullessa Croco kiipeää syliin ja juoksee luokse heti kutsuttaessa. Poika on todella leikkisä, mutta voi hieman hammastella innostuessaan liikaa. Croco tulee hienosti muiden koirien kanssa toimeen ja olikin vapaana ulkopihalla muiden pentujen ja pienien koirien kanssa. Kaiken kaikkiaan Crocolla on hieno tasapaino rauhallisuuden ja hassuttelun välillä.

Lisätty myös uusia kuvia suloisesta Crocosta.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Croco saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Croco on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenkotiutuvan koiran oppaaseen, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

07.12.2015
Crocon operoitu takajalka on kuvattu ja koska jalka on parantunut todella hyvin, pikkuinen herra siirrettiin pois eritysadoptiosta. Vielä parempiakin uutisia seuraa, nimittäin Croco on saanut parhaan mahdollisen joululahjan eli tiedon siitä, että se on varattu ikiomaan kotiin Suomeen! Valtavasti onnea suloiselle ja ihanalle Crocolle ja tulevalle perheelle! <3

15.01.2016
Valloittava Croco on saapunut eilen omaan kotiinsa Suomeen <3

Harkitut yhteydenotot Sariannalle.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.