Kodin saanut koira: LILLA

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

Lilla0LILLA

* noin 3-4 vuotta

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

13.08.2015
Lilla on pelastettu Oltenitan kaupungin kunnalliselta tarhalta ja neiti asustaa nyt Sintestin tarhalla, jota ylläpitää eläinsuojelijoiden  Anda ja Alina Murgun yhdistys nimeltä Asociatia Suflete Dragi.

Tämä pieni söpöläinen on luonteeltaan erittäin rauhallinen ja ystävällinen. Lilla suorastaan rakastaa lapsia ja onkin ihmisiä kohtaan hyvin lempeä ja hyväntahtoinen. Neiti tulee toimeen myös toisten koirien kanssa hienosti.

Herttainen Lilla ei tykkää likaantumisesta ja pitääkin itsensä mielellään siistinä ja puhtaana. Neiti rakastaa pötkötellä ja ottaa rennosti sängyllä. Tarhalla Lilla toimii ja käyttäytyy kuin ajatuksen voimalla, aivan kuin Lilla ymmärtäisi kaiken. Lilla ei hauku tarhalla lainkaan, mutta on tärkeää muistaa, että käytös voi muuttua kotiutumisen myötä.

Suloisella Lillalla on painoa noin 12 kg ja säkäkorkeutta neidolta löytyy noin 35 cm.

16.09.2015
Kulkurien aktiivit matkustivat jälleen Romaniaan ja vierailivat myös Sintestin tarhalla 8.9, jossa ihana Lilla odottaa omaa kotiaan. Neidin tapaamisen  perusteella aktiivit kuvailevat Lillaa todella kiltiksi ja rauhalliseksi. Lilla oli vapaana Sintestin tarhalla ja tuli luokse kutsuttaessa. Pikkuinen oli hyvin huomionkipeä ja selvästi nauttii siitä, kun joku ehtii pysähtyä rapsuttamaan häntä. Lilla pyöri ihmisten lähellä koko ajan, mutta ei missään nimessä ole vaativa, vaan hyvin kohteliaasti pysyi poissa tieltä. Lilla on todella sympaattinen pikku neiti ja vaikuttaisi olevan täydellinen paketti, jolta puuttuu enää oma perhe, joka pitäisi tästä ihanasta tytöstä huolta sen loppuelämän ajan.

Lisätty myös uusia kuvia kauniista Lillasta.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Lilla saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Lilla on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenkotiutuvan koiran oppaaseen, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

09.10.2015
Aivan ihana tyttö Lilla on tänään varattu omaan kotiin Ranskaan! Valtavasti onnea Lillalle ja tulevalle perheelle <3

Harkitut yhteydenotot Sariannalle.

Videon suloisesta Lillasta voit katso täältä.

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: