Päivitetty 19.02.2020

Elämä edessä?


Mietitään hetki, minkälainen tulevaisuus voisi olla edessä tällä kodittomalla pennulla. On todennäköistä, että elämä ei ole alkuunkaan pitkä, sillä turvatonta pentua vaanivat lukuisat vaarat. Se voi tulla tapetuksi tarkoituksella tai vahingossa ihmisten, ehkä muiden koirien toimesta. Se voi kuolla nälkään, ahnaat loiset valtaavat sen pienen kehon tai se voi saada taudin, joka koituu sen kohtaloksi. Sen mahdollisuudet menehtyä tuskallisesti ja ennen kuin elämä oikeastaan edes alkaa, ovat surullisen suuret. Tai se saattaa päätyä pahamaineiselle kunnalliselle tarhalle, jossa eläminen on sietämätöntä, ei oikeastaan elämää laisinkaan.

Kodittomia koiria on Romaniassa viisi miljoonaa ja on yksinkertaisesti mahdotonta, että jokaiselle koiralle löytyisi rakastava koti. Romanialaiselle kodittomalle koiralle on lottovoitto päästä adoptio-ohjelmaan ja päätyä rakastetuksi perheenjäseneksi, sillä koirista suurimman osan kohtalo on paljon, paljon karumpi. Steriloinnit ovat tehokkain tapa puuttua tilanteeseen ja vähentää kodittomien koirien kärsimystä. Myös sinä voit olla osa tätä työtä, jonka tähtäimessä on maailma, jossa jokaisella syntyvällä koiralla on edessään ihan oikea, elämisen arvoinen elämä.

Tue sterilointityötä Romaniassa lahjoittamalla Mobile Paylla numeroon 23855 kirjoittamalla viestiksi STERILOINNIT tai tilille FI73 1029 3000 3566 41 sterilointiprojektien viitteellä 2299.

Kiitos. 💚

————————————————-

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 22.2.2018. Toimeenpanoaika on 22.2.2018–31.12.2022 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2018/196.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa