Päivitetty 15.07.2021

Esittelyssä Kulkurien sterilointiyhteistyökumppanit – Doina Vella


Esittelyssä Kulkurien sterilointiyhteistyökumppanit!

Doina Vella on Rescueyhdistys Kulkurit ry:n sterilointitoiminnan tärkeä yhteistyötaho. Yhteistyö Doina Vellan kanssa on jatkunut jo vuodesta 2013 eteenpäin. Tämä yksityinen eläinsuojelija tekee tiivistä yhteistyötä Kulkurien ja Almavet-klinikan kanssa Bukarestissa, Romaniassa.

Doina Vella järjestää usein sterilointikampanjoita sekä yksittäisiä sterilointipäiviä, jotka kohdistuvat useimmiten köyhiin pikkukyliin ja -kaupunkeihin. Yhdessä Romanian Animal Rescuen eläinlääkäreiden kanssa yhden tällaisen päivän aikana steriloidaan jopa sata eläintä, määrien vaihdellessa riippuen kampanjan tai sterilointipäivän laajuudesta.

Yhteensä Doina Vellan ja Kulkurien pitkäaikaisen yhteistyön aikana on steriloitu yli 6000 eläintä. Pelkästään vuodesta 2019 vuoden 2021 huhtikuuhun asti Doina Vella on steriloinut Kulkurien sponsoroimana yhteensä 1067 koiraa ja 79 kissaa. Doina Vellan ja Kulkurien yhteistyö kattaa siis kymmenien tuhansien eurojen mittasuhteiden sterilointityön ja tukee kestävää sekä eettistä eläinsuojelutyötä, toiminnan ollessa Kulkurien arvojen sekä tavoitteiden mukaista.
Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.