Päivitetty 12.11.2016

Kodin saanut koira: EVA D


Syntymäaika: 2012-2013
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Onevet)
steriloitu

 

12.10.2016
Kulkurien aktiivit vierailevat säännöllisesti Romaniassa paikallisten yhteistyökumppaneiden luona. Yksi matkojen tarkoituksista on kartoittaa uusia sopivia koiria yhdistyksen adoptio-ohjelmaan. Syyskuussa Romanian matka kohdistui mm. eläinlääkäriasema Clinica Veterinara OneVetiin, jonka kanssa yhdistys tekee tiivistä yhteistyötä päivittäin. Klinikan kautta kulkevat mm. kaikki Suomeen saapuvat koirat. Tämän lisäksi Onevet tarjoaa turvapaikan monelle kadulta pelastetulle koiralle. Klinikan koirasuojalla, OneVetin koirahoitolassa, odottaa omaa kotiaan ympärivuotisesti noin 200 koiraa. Yksi näistä koirista on suloinen tyttökoira nimeltään Eva D, joka löydettiin hoitolan lähellä sijaitsevasta metsästä hylättynä.

Ihastuttava karvapallero Eva on luonteeltaan rauhallinen, ystävällinen ja kiltti niin ihmisiä kuin toisia koiria kohtaan. Eva on todella ihmisrakas ja se antaa hienosti käsitellä ja nostella itseään. Hoitolassa sosiaalinen Eva elää pihassa vapaana kuljeskellen ympäriinsä monen muun koiran kanssa.

Herttainen Eva on rotuperimältään shih tzu, joten sen turkinhoito tulee olemaan olennainen osa tulevan perheen arkea.

Hoitolassa Eva ei hauku juuri lainkaan, mutta on tärkeää muistaa, että kotitumisen myötä käytös voi muuttua.

Painoa tällä lempeällä neidillä on arvion mukaan noin 5 kg ja säkäkorkeutta noin 30 cm.

25.10.2016
Ihanasta Evasta ei tällä hetkellä oteta enempää kyselyitä vastaan. Kiitos kaikille kotiehdokkaille!

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Eva D saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Eva D on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenkotiutuvan koiran oppaaseen, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

27.10.2016
Kaunis Eva on varattu omaan kotiin Suomeen. Valtavasti onnea Evalle ja sen tulevalle perheelle <3.

12.11.2016
Eva lensi Suomeen omaan kotiinsa eilen 11.11. Tervetuloa kotiin Eva!

Eva D:n yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.