Päivitetty 08.11.2015

Kodin saanut koira: FANNIE


Fannie 6FANNIE

* arvioitu syntymävuosi 2012

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

22.9.2015
Romaniassa, Rosiori de Veden kaupungissa tekee väsymätöntä työtä kunnallisen koiratarhan koirien puolesta Kulkurien yhteistyökumppani, yksityinen eläinsuojelija Cornelia Stan. Cornelia on uurastanut karun koiratarhan olosuhteiden parantamiseksi useita vuosia ja pyrkii samaan tarhalta koiria mahdollisimman paljon pois, jotta niillä olisi vielä joskus mahdollisuus elää rakastettuna perheenjäsenenä. Corneliasta ja Rosiorin massasterilointiprojektista voit lukea lisää täältä. Kulkurien keskeisellä yhteistyökumppanilla, OneVet-klinikalla asustelee jatkuvasti kymmeniä Cornelian joko tarhalta tai kadulta pelastamia koiria. Fannie on yksi heistä.

Aktiivimme tapsivat sympaattisen Fannien syyskuisella matkallaan Romaniassa. He kertovat Fannien olevan luonteeltaan säyseän ja rauhallisen oloinen. Hieman varautuneesti tyttö suhtautui aluksi vieraisiin, mutta OneVetin Dr Adinan sylissä ei jännittänyt lainkaan. Vaikka Fannie ujostelikin vieraita, antoi se kuitenkin rapsutella itseään. Hampaiden katsomiseen se ei ole tottunut ja pyrki pois sylistä. Ulkona ollessaan Fannie reipastui kovasti ja haki ihmisten huomiota pyörimällä jaloissa. Onkin oletettavaa, että tulevan perheen kanssa alkujännitys häviää nopeasti ja esiin kuoriutuu leikkisä nuori ilopilleri. Fannien mukavan luonteen puolesta se saattaisikin sopia vaikka lapsiperheeseen.

Fannien säkäkorkeus on noin 30-35 cm ja se painaa noin 10-13 kg.

8.11.2015
Onnekas Fannie sai oman perheen ja loppuelämän kodin Saksasta.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Fannie saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Fannie on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Fannien yhteyshenkilö on Rosanna.

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.