Päivitetty 17.07.2013

Kodin saanut: HALLU


HALLU

* n. 2 v

* naaras (steriloitu)

* Suomessa.

Hallu on ystävällinen ja hellyydenkipeä arviolta noin parivuotias tyttökissa, joka on löydetty 28.4.2013 Rakveren kaupungista. Hallun turkki on silkinpehmeä ja siniharmaa. Hallu tuntee uuden nimensä, aina kun huudetaan tämä vastaa mau! Tyttö rrakastaa ylikaiken rapsutuksia ja silityksiä ja kehrää myös herkästi. Tulee hyvin toimeen lasten ja toisten kissojen kanssa. Hiekkalaatikkoa tyttö osaa tietysti myös käyttää asianmukaisesti. Hallu on nyt ollut tarhalla 14 päivää odottamassa omistajaansa ja kun sitä ei ole löytynyt, Hallu on 14.5. steriloitu, testattu Fiv/Felv negatiiviseksi ja odottaa nyt tarhalla omaa uutta hyvää kotia.

26.5.2013 Lisätty kauniille tytölle kuvia. Hallu tulee Suomeen kotihoitoon 17.6.

22.6.2013 Hallu on nyt viettänyt ensimmäistä juhannustaan Suomessa ja on se kyllä kaunis. Sillä oli kova nälkä heti tullessa ja ruokahalu on pysynyt valtavana. Ihan kaikki märkäruoka on ollut hyvää, kuten kaikki muukin mitä on ehditty tarjota mm. kana ja jauheliha, raksuja syödään sitten vasta viimeisenä. Kun Hallua menen tervehtimään hoitohuoneeseen, se ottaa mielissään vastaan ja malttaa puskemisen ja hyörimisen jälkeen vasta hetken päästä vähän kiinnostua huiskalla leikkimisestä ja onkin siinä toimessa sitten oikein vauhdikas. Hallu ei täällä ole nähnyt lapsia mutta ei varmastikaan sovi ihan pienten lasten kotiin, koska kynnet ovat helposti esillä eivätkä ne vetäydy kunnolla. Se saattaa myös puskemisen lomassa näykkäistä osaamatta hillitä innostustaan. Halluhan onkin vielä ihan nuori tyttö.

Siniharmaan turkin kaunis hohto tuo mieleen venäjänsinisen kissan, silmät ovat enemmän kellertävät kuin venäjänsinisen vihreät. Hallu on seurallinen ja aktiivisentuntuinen kissa eikä niinkään yksikseen viihtyvää sorttia. Se on vasta vilaukselta nähnyt muut kissat ja se silloin moukui häntä pörheänä, katsotaan myöhemmin miten Hallu sopii toisten kissojen seuraan alkujännityksestä toinnuttuaan, oven alta ne kiinnostavat kovasti.

1.7.2013 Hallun kuulumisia kotihoitopaikasta (lisätty myös video!):

Hallu rakastaa ihmisiä. Tyttö voisi kiehnätä kainalossa ties kuinka kauan, ja päättää kyllä itse kun haluaa huomiota. Sillä vaikka Hallu onkin pienempi kissa, siitä löytyy hämmästyttävä puskemisvoima jota on vaikea olla huomioimatta! Hallu tulee mielellään viereen nukkumaan ja pötköttämään, missäs sen mukavampaa olisikaan kuin ihmisen rapsuteltavana.
Öisin olemme pitäneet makuuhuoneen oven kiinni, mutta Hallu neiti ei tähän aina suostu, vaan avaa itse oven päästäkseen ihmisten luokse.

Hallun kaverina hoitokodissa on kaksi isoa kollia, joita Hallu välillä vähän yrittää komentaa. Voi olla, että Hallu ei vain ole vielä niin hyvin tottunut muihin kissoihin ollessaan uudessa hoitokodissa vasta vajaan viikon verran. Isoon koiraan neiti on jo tottunut hyvin, eikä tunnu tätä pelkäävän enää  ollenkaan, kun koira on rauhallinen eikä neitiä häiriköi.
Neiti on myös siisti ja osaa käyttää hienosti vessalaatikkoa.

Hallu sai oman kodin Helsingistä 16.7.2013. 

Varaajana toimi Tiia.

Kiehnäävä kaunotar Hallu:

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.