Päivitetty 04.06.2014

Kodin saanut kissa: HERMANNI


P1018991_48HERMANNI

* n. 5 kk

* uros

* Tallinna, Viro.

Hermanni ja Nuutti -veljekset ovat kilttejä ja helposti käsiteltäviä kissanalkuja. Ruokahalu pojilla on kunnossa ja ovat muutenkin hyvin aktiivisia ja sosiaalisia ja eivät kovin pitkään aristele uusia tuttavuuksia, vaan heti ovat jaloissa kiehnäämässä ja kaipaavat rapsutusta ja hellyyttä. Hiekkakippo on tuttu ja siinä käydään kiltisti.

Harmaa Hermanni on se hieman rohkeampi, joka kuitenkin pitää etäisyyttä ja katsastaa tilannetta ennenkuin tulee kiehnäämään. Mustavalkoinen Nuutti taas on se arempi, joka on mielellään Hermannin varjossa ja katsoo mitä tämä tekee uusissa tilanteissa. Nuutti on kuitenkin se, joka ensimmäisenä tulee jalkoihin pyörimään ja rupeaa kehräämään, kun sitä vain hieman rohkaistaan. Erilaisten luonteidensa ansiosta pojat täydentäisivät hyvin toisiaan ja ne etsivätkin toistaiseksi vain yhteistä kotia.

Hermanni on saanut rokotukset tehosteineen, loishäädöt, ja sillä on EU-passi sekä tunnistesiru, joka on rekisteröity Turvasiru.fi -rekisteriin yhdistyksen toimesta. Hermanni on hoitokodissa Helsingissä, jossa sitä voi käydä tapaamassa sovitusti.

Kuulumisia hoitokodista 24.4.2014
Kaikki on mennyt erinomaisesti. Hermanni on vilkas ja seurallinen ja siellä missä Hermanni liikkuu, ei puutu actionia, pikkukissan työtä on leikkiminen ja Hermanni on varsinainen työmies. Ja työmiehellä on aina nälkä, ruokakipolla Hermanni tosin voisi ottaa kanssaeläjät hieman paremmin huomioon ja hän saattaa murista, kun on todella tyytyväinen. Hermannillakin on kuitenkin se pehmeä puoli, joka kaipaa rapsuttelua ja sylissämakoilua, tosin yhtä hanakasti syliin Hermanni ei tule, kuin veljensä Nuutti, joskus jopa pieni kehräyskin Hermannista irtoaa. Nuutti ja Hermanni etsivät mieluusti yhteistä kotia, mutta Hermanni tulisi toimeen hyvin esimerkiksi toisen reippaan nuoren kissan kaverina, jollaisen hän on nytkin löytänyt hoitokodin omista kissoista.

 Hermanni ja Nuutti saivat yhteisen kodin Helsingistä 3.6.2014.

Varaajana toimi Heidi

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.