Päivitetty 04.06.2014

Kodin saanut kissa: NUUTTI


NuuttiNUUTTI

* n. 5 kk

* uros

* Tallinna, Viro.

Hermanni ja Nuutti -veljekset ovat kilttejä ja helposti käsiteltäviä kissanalkuja. Ruokahalu pojilla on kunnossa ja ovat muutenkin hyvin aktiivisia ja sosiaalisia ja eivät kovin pitkään aristele uusia tuttavuuksia, vaan heti ovat jaloissa kiehnäämässä ja kaipaavat rapsutusta ja hellyyttä. Hiekkakippo on tuttu ja siinä käydään kiltisti.

Harmaa Hermanni on se hieman rohkeampi, joka kuitenkin pitää etäisyyttä ja katsastaa tilannetta ennenkuin tulee kiehnäämään. Mustavalkoinen Nuutti taas on se arempi, joka on mielellään Hermannin varjossa ja katsoo mitä tämä tekee uusissa tilanteissa. Nuutti on kuitenkin se, joka ensimmäisenä tulee jalkoihin pyörimään ja rupeaa kehräämään, kun sitä vain hieman rohkaistaan. Erilaisten luonteidensa ansiosta pojat täydentäisivät hyvin toisiaan ja pojat etsivätkin toistaiseksi vain yhteistä kotia.

Nuutti on saanut rokotukset tehosteineen, loishäädöt, ja sillä on EU-passi sekä tunnistesiru, joka on rekisteröity Turvasiru.fi -rekisteriin yhdistyksen toimesta. Nuutti on hoitokodissa Helsingissä, jossa sitä voi käydä tapaamassa sovitusti.

Kuulumisia hoitokodista 24.4.2014
Nuutti on seurallinen ja reipas nuoriherra. Nuutti kantaa kippurahäntäänsä ylväästi selän yllä ja mitä enemmän se innostuu, niin sitä kippurampaan häntä vain menee. Hermanni on tyypillinen siro maatiainen, kun taas Nuutissa on enemmän itämaisen kissan piirteitä pään muodossa ja silmien asennossa.

Nuutti on oikea sylikissa eikä tunnu koskaan saavan tarpeeksi rapsutuksista tai muista hellyydenosoituksista. Vieraita ihmisiä Nuutti arastelee hieman alkuun, mutta uteliaisuus voittaa pian. Touhuilujen lomassa on kiva viettää aikaa sylissä rapsuteltavana ja äänekäs kehrääminen alkaa samantien, kun Nuuttia alkaa silittelemään.

Nuutti ja Hermanni etsivät mieluusti yhteistä kotia, mutta ovat tehneet nyt jo vähän pesäeroakin ja Nuutti pärjäisi hyvin esimerkiksi toisen kiltin kissan kaverina. Tällä hetkellä se on ystävystynyt erityisesti hoitokodin vanhan kollin kanssa, jonka tekemisiä se seuraa ja matkii tarkkaan. Nuutin ihannekoti olisikin aikuisessa taloudessa, melko rauhallisen kissan kaverina.

Nuutti ja Hermanni saivat yhteisen kodin Helsingistä 3.6.2014.

Varaajana toimi Heidi

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.