Kodin saanut: IIRIS

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

IIRIS

* n. 1-2 v

* naaras (steriloitu)

* Virossa.

Iiris tervehtii ilahtuneesti omasta häkistään katsomaan tulijoita, sopertaa josko pääsisi syliin asti, sylissä Iiris puskee ja hurisee onnellisena. Paikalle saapuu iso koira myös tarkastelemaan kissatiloja, mutta se ei Iiristä haittaa. Iiris tuntuukin sopivalta monenlaiseen kotiin, kissojen tai koirien tai lasten kanssa tai vaikka ainokaiseksi kodin kaunottareksi. Iiris on tullut tarhalle vasta 7.1. ja jos Iiristä ei haeta tarhalta kotiin, voi se muuttaa uuteen kotiin 22.1. alkaen, sen jälkeen kun Iiris on ensin steriloitu.

Iiris sai oman kodin kultaisen noutajan kaverina Karjaalta helmikuussa 2013.

Varaajana toimi Tiia. 

Omassa kotona 7.2.2013: Iiris on nyt tullut kotiimme ja kaikki on käynyt hyvin. Hän on hieman varovainen koiran kanssa mutta uskaltaa liikkua enemmän vapaasti päivästä päivään. Hän on myös syönyt hyvin, vaikka maha on ollut vähän löysä. Tässä on kaksi kuvaa Iiriksestä hänen uudessa kodissaan. Ystävällisin terveisin,Frida ja Tomas

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: