Päivitetty 27.10.2013

Kodin saanut: LORA


LORA

* 7-8 kk

* steriloitu narttu

* SUOMESSA.

 

 

 

 

Lora ja sen neljä muuta sisarusta elävät tällä hetkellä Bukarestissa, pienellä aidatulla rakennustyömaa alueella. Pentujen emä löydettiin myrkytettynä kesäkuun lopussa ja sen jälkeen nämä sisarukset ovat pärjänneet keskenään. Paikalliset romanialaiset eläinsuojeluaktivistit käyvät ruokkimassa pentuja päivittäin ja viettävät näiden kanssa aikaa, jotta pennut sosiaalistuisivat mahdollisimman paljon.

Loran ja sisarusten emä oli kooltaan pienikokoinen, mutta nämä pennut kasvavat kooltaan ainakin keksikokoisiksi.

Lora on rohkea ja utelias, kuin mikä tahansa pentu. Lora on erittäin ystävällinen ja leikkisä lapsi. Pennut ovat karusta elämän alustaan huolimatta hyväkuntoisia.

Pennut majailevat tällä hetkellä rakennustyömaalla, missä on tarkoitus aloittaa työt jo parin viikon päästä. Romanialaiset eläinsuojelijat yrittävät nyt epätoivoisesti löytää pennuille mahdollisimman nopeasti hoitopaikat, johon ne pääsisivät turvaan odottamaan omaa kotiaan.

Muistathan, että pentua ei tule ottaa hetken mielijohteesta, vaan koiran täytyy mahtua elämänsuunnitelmiisi seuraavien jopa 15-vuoden ajan. Nämä pennut olisivat loistavia harrastuskavereita ja sopisivatkin kotiin, jossa niiden kanssa harrastettaisi jotain.

Pennut tullaan luovuttamaan asianmukaisesti rokotettuina, sirutettuina ja loishäädettyinä.

Päivitetty heinäkuussa 2012

Lora on steriloitu. Lora saapui Suomeen kotihoitoon 28.09.2012. Lora on varsin rohkea ja iloinen nuori neiti. Lora odottaa sitä omaa kotiaan hoitokodissaan, jossa tyttösellä on seuranaan kaksi isoa koiraa.

Päivitetty 30.9.2012

Loran terveisiä kotihoidosta:

Lora on ollut hoitokodissa nyt puolitoista kuukautta. Lora on alusta alkaen ollut luottavainen ihmisiä kohtaan ja tulee toimeen kaikkien kanssa, vauvasta vaariin (Lora on tavannut 2-82 vuotiaita ihmisystäviä). Vain kadulla lähestyviä tuntemattomia ihmisiä Lora voi vierastaa haukkumalla/murisemalla, joten tähän Lora tarvitsee vielä positiivisia kokemuksia ja turvallista totuttamista.

Lora viihtyy parhaiten oman lauman koirien kanssa. Ulkopuoliset voivat saada tylymmän vastaanoton. Meillä oli yksi huono kokemus irti kulkevasta koirasta ja tämän jälkeen Loralla on esiintynyt ajoittaista remmirähinää. Loran huomion saa kuitenkin helposti suunnattua muualle namin avulla. Tulevassa kodissa voisi olla uros kaverina, nartun kanssa varauksella. Lorassa on Pikku-Myymäistä täpäkkyyttä ja se on nyt jo ruvennut pomottelemaan lauman vanhinta narttua. Pitäähän sitä pitää puolensa kun on puolet muita laumanjäseniä pienempi. Lauman tytöt tulevat kuitenkin erinomaisesti toimeen.

Loran lempipuuhaa on metsässä juokseminen, RUOKA, kavereiden kanssa leikkiminen sekä nukkuminen ketarat kohti kattoa. Lora on lisäksi erittäin reipas autoilija ja antaa tehdä kaikki hoitotoimenpiteet ongelmitta. Yksi Loran hauskimpia ominaisuuksia on rentous. Lora on selvästi romanialaista Ragdoll-rotua. Kun Loran nostaa syliin se heittäytyy täysin veltoksi ja se rakastaa maharapsutuksia.

Lora on aktiivinen nuori tyttö. Se tarvitsee samanmielisen kodin, jolla on aikaa opettaa sille vähintään arkitottelevaisuutta. Lorasta saa varmasti myös erinomaisen harrastuskaverin mihin lajiin hyvänsä. Lora haukkuu jonkin verran mutta ei ole räksyttäjä. Se ilmoittaa epämääräisistä äänistä ja talon ohittavista ihmisistä. Loran hoitokoti sijaitsee maaseudulla, missä Lora on saanut käyttää ääntään vapaasti. Mikäli Loran pysyvä koti sijaitsee kerrostalossa, tulisi uuden kotiväen varautua harjoittelemaan hiljaisuutta.

Lyhyesti Lora on reipas, mutkaton, hurmaava tyttö, jonka tulisi löytää se oma, pysyvä koti. Lora on sisäsiisti ja painaa 15 kg ja on n. 45/50 cm korkea.

Päivitetty 26.11.2012.

Lisätty Loralle uusia kuvia, ikä päivitetty.

Päivitetty 7.12.2012

 Yhteydenotot Veronikalle.

 

Lora, nyk. Hilda, jäi pysyvästi asumaan kotihoitopaikkaansa 🙂

Päivitetty 5.2.2013


Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.