Päivitetty 26.06.2014

Kodin saanut kissa: JACKIE (nyk. Bella)


Rescueyhdistys KULKURIT ryJACKIE

* 9 kk

* naaras (steriloitu)

* suomalainen.

Jackie on kaunis ja hellyyttävä kehruukone. Se tykkää osallistua kaikkiin puuhasteluihin ja osoittaa kiintymystään puskemalla, kehräämällä ja kimakasti naukumalla. Leikkiminen on Jackien mielestä maailman paras juttu ja se jaksaisi hyppiä, saalistaa, kieriä ja hyöriä loputtomiin. Koska Jackie on niin kovin hellyydenkipeä, sosiaalinen ja leikkisä, sillä olisi hyvä olla kissakaveri uudessa kodissa. Jackie on rohkea, mutta yksin jäädessään se saattaa alkaa itkeskelemään. Jackie on kerrassaan täydellinen toveri!

Jackie sai oman kodin 6.6.2014.

21.6.2014 Kuulumisia kodista
”Bella on nyt asunut meidän kanssa vähän yli kaksi viikkoa ja kaikki on mennyt hienosti. Hän on kiltti ja utelias kissa, joka ei pelkää vieraita ja tottui uuteen kotiinsakin yhdessä päivässä. Bella tykkää seurata meitä joka paikkaan ja katsella mitä teemme. Suihkuunkin Bella tulee vaikkei vedestä niin välitäkään. Jos joku laittaa vessan oven kiinni niin silloin voi tulla pieni itku.

Bella ei ole mikään sylikissa, mutta se tulee usein loikoilemaan meidän viereen ja nuuhkimaan meitä. Se myös kehrää kovasti aina kun sen kanssa on. Leikkimisestä Bella tykkää kauheasti ja meidän lisäksi se leikkii omin päin, joskus monta kymmentä minuuttia. Erityisesti lelut missä on höyheniä on Bellan mieleen, tosin ei ne höyhenet yleensä kovin kauaa kestä. Sillä on myös uusi kissalinna, missä se tykkää kiipeillä ja jahdata leluja sekä tarkkailla ympäristöään. Linnuista Bella on kiinnostunut ja se kuuntelee niitä korvat höröllään. Välillä parvekkeen katolla tappelevat linnut kuitenkin saa Belan pelästymään.”

Lisätty kuvia uudesta kodista

Varaajana toimi Mari

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.