Päivitetty 04.03.2013

Kodin saanut: JAGGER


JAGGER

* 4-5 -vuotias
* uros (kastroitu)
* Virossa.

 

 

 

 

 

Jagger on uskomaton kissa. Kaunis, näyttää Maine Coonilta, suuri persoona, hyvin hyvin ystävällinen. Jagger on noin 4-5 vuotias. Rakastaa huomiota, rakastaa ihmisiä ja toisia kissoja!

Hei!

Minä olen Jagger, ystävien ja rokkarien kesken tunnettu myös Mickinä!

Menneisyyteni on ollut melko myrskyisä ja seikkailupitoinen, kuin todelliselle rokkitähdelle kuuluukin. On asioita joita tarkasti muistan, ja asioita, joita en niin haluakaan muistaa. Vuosien saatossa on ollut kyllä monta kuumaa paikkaa ja valloitettu monien tyttöjen sydämiä, niitä tappeluja tytöistä on myös kohtuullisesti sitten ollut..

Kiertueiden välissä on tullut juostua paljon ympäriinsä ja kaikenlaista elämää eletty. Välillä oli parempia hotelleja, välillä huonompia. Muutaman kerran on herätty puunkin alta, kun oli kovemmat juhlat takana. Ystäviä minulla on paljon, olenhan aika helläkätinen ja helläsydäminen. No, sellaista se julkkiksen elämä on.

Mutta ei se elämä loputtomasti voi niin mennä. Onneksi eräänä päivänä myrskyisälle esityslistalleni ilmaantui kiva tytsy, joka vei minut kotiinsa. Alussa elämäntapani kyllä aiheutti riitelyä ja väärinkäsityksiä täytyy myöntää. Mutta tyttö oli järkevä ja ovela, houkutteli ja kehotti niin kauan, että myönnyin lopulta. Sanoi, että mikä rokkitähti se olen, jos en uskalla, ja se on minun parhaakseni. Klinikalla tehtiin kaikki operaatiot, että olen sitten rauhallisempi ja pitäisin itsestäni parempaa huolta. Totuutta klinikalla käynnistäni tietävät harvat, mainetta täytyy varjella.

Olen ottanut kokoelmaani nyt muutaman balladinkin ja täytyy myöntää, että tällainen rauhallisempi elämäntapa on oikeastaan aika mukava. Kunnollinen syöminen, lomailu ja puhdas hiekkalaatikko. Näytän lisäksi paljon paremmalta ja terveemmältä! Turvakodin tytöt iskevät minulle silmää, että sen puoleen mikään ei ole muuttunut klinikalla käynnin jälkeen. Nimikirjoituksia kysyvät myös!

Eli, jos olet ihailijani ja haluat privaattikonsertin, ota yhteyttä edustajaani. Muista että olen hengeltäni tähti. Rokkistara.

Jagger on varattu Viroon.

Päivitetty 20.9.2012 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.