Kodin saanut: JAGGER

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

JAGGER

* 4-5 -vuotias
* uros (kastroitu)
* Virossa.

 

 

 

 

 

Jagger on uskomaton kissa. Kaunis, näyttää Maine Coonilta, suuri persoona, hyvin hyvin ystävällinen. Jagger on noin 4-5 vuotias. Rakastaa huomiota, rakastaa ihmisiä ja toisia kissoja!

Hei!

Minä olen Jagger, ystävien ja rokkarien kesken tunnettu myös Mickinä!

Menneisyyteni on ollut melko myrskyisä ja seikkailupitoinen, kuin todelliselle rokkitähdelle kuuluukin. On asioita joita tarkasti muistan, ja asioita, joita en niin haluakaan muistaa. Vuosien saatossa on ollut kyllä monta kuumaa paikkaa ja valloitettu monien tyttöjen sydämiä, niitä tappeluja tytöistä on myös kohtuullisesti sitten ollut..

Kiertueiden välissä on tullut juostua paljon ympäriinsä ja kaikenlaista elämää eletty. Välillä oli parempia hotelleja, välillä huonompia. Muutaman kerran on herätty puunkin alta, kun oli kovemmat juhlat takana. Ystäviä minulla on paljon, olenhan aika helläkätinen ja helläsydäminen. No, sellaista se julkkiksen elämä on.

Mutta ei se elämä loputtomasti voi niin mennä. Onneksi eräänä päivänä myrskyisälle esityslistalleni ilmaantui kiva tytsy, joka vei minut kotiinsa. Alussa elämäntapani kyllä aiheutti riitelyä ja väärinkäsityksiä täytyy myöntää. Mutta tyttö oli järkevä ja ovela, houkutteli ja kehotti niin kauan, että myönnyin lopulta. Sanoi, että mikä rokkitähti se olen, jos en uskalla, ja se on minun parhaakseni. Klinikalla tehtiin kaikki operaatiot, että olen sitten rauhallisempi ja pitäisin itsestäni parempaa huolta. Totuutta klinikalla käynnistäni tietävät harvat, mainetta täytyy varjella.

Olen ottanut kokoelmaani nyt muutaman balladinkin ja täytyy myöntää, että tällainen rauhallisempi elämäntapa on oikeastaan aika mukava. Kunnollinen syöminen, lomailu ja puhdas hiekkalaatikko. Näytän lisäksi paljon paremmalta ja terveemmältä! Turvakodin tytöt iskevät minulle silmää, että sen puoleen mikään ei ole muuttunut klinikalla käynnin jälkeen. Nimikirjoituksia kysyvät myös!

Eli, jos olet ihailijani ja haluat privaattikonsertin, ota yhteyttä edustajaani. Muista että olen hengeltäni tähti. Rokkistara.

Jagger on varattu Viroon.

Päivitetty 20.9.2012 

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: