Päivitetty 04.03.2013

Kodin saanut: DAISY


DAISY
* 1,5-vuotias
* naaras (steriloitu)
* Virossa.

 

 

 

 

 

Daisy on kaunis ja nuori tyttökissa, ei varmastikaan puoltatoistavuotta vanhempi. Daisy on asunut vanhan ihmisen kanssa ja tottunut rauhalliseen ympäristöön, niinpä kissataloon saapuminen oli pienelle tytölle aika pelottava kokemus. Daisy tuli kissataloon kesän alussa ja oli vielä steriloimaton.

Daisy on luonteeltaan hieman vaatimaton ja aivan kuin pelkäisi aiheuttavansa vaikeuksia. Daisy saattaa istua hiljaa sivussa, kunnes joku huomaa nostaa hänet muiden kissojen joukkoon leikkimään. Ja leikkimisestä Daisy pitää ja tekee sen sulavasti, mutta hyvin hiljaa ja kohteliaasti, kynsimättä toisia ja ottaen toiset huomioon. Daisy tulee toimeen toisten kissojen kanssa hyvin, mutta voisi olla onnellisin myös ainoana kissana tai sitten toisen hyvin kiltin kissan kaverina.

Daisy on pienikokoinen ja kevyt kuin untuva. Daisyn kilpikonnanvärinen turkki kilpailee kissatalon kuningattaren paikasta ja Daisy pitää, että sitä kammataan ja tämä toimenpide voisi hänestä kestää vaikka kokonaisen tunnin tai toisenkin.

Daisy on alussa varmasti vähän ujo, mutta kotiuduttuaan viihtyy sylissä ja halattavana. Koska Daisy pitää rauhasta, ei sovi pienten aktiivisten lasten perheeseen.

Daisy on varattu Viroon.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.