Päivitetty 06.09.2020

Jo syntyessään arvoton


Jo syntyessään arvoton. Näin alkaa lähes jokaisen romanialaisen koiran elämä. Arvoton riesa, haiseva kulkuripiski, jota saa kohdella huonosti. Vain siksi, että sattuu syntymään koiraksi Romaniaan. 😔

Monelle meistä voi olla vaikeaa kuvitella, kuinka huono tilanne Romaniassa koirien kannalta tosiasiassa on – Suomessahan asiat ovat onneksi hyvin, eikä koirat joudu juurikaan selviytymään yksin kaduilla. 🙌 Siksi haluammekin esittää epäkohtia, jotka Romaniassa toteutuvat. Jotta ne, jotka haluavat auttaa eläimiä kanssamme, voivat todella ymmärtää, miksi työmme on niin tärkeää ja mihin he osallistuvat. 🤝

Katukoiraongelma on seurausta kaupungistumisesta ja lemmikkien hylkäämisestä kadulle. Koirat elävät laumoissa tai yksin ja lisääntyvät keskenään usein, kyeten saamaan kymmeniä tuhansia jälkeläisiä elämänsä aikana. Emon pennut, pentujen pennut ja niin edelleen. Asenteet koiria kohtaan ovat kovin erilaiset kuin meillä Suomessa – koiria kohdellaan brutaalisti ja väkivaltaisesti sekä vähätellen. Niiden arvo on olematon.

Onneksi yhteistyökumppanimme Romaniassa sekä muut eläinten oikeuksien puolesta puhujat ovat valmiita tekemään töitä sen eteen, että tilanne saataisiin korjattua tulevaisuudessa. 😍 Me tuemme omalta osaltamme näitä tahoja esimerkiksi kustantamalla yhteistyökumppaniemme tekemiä sterilointeja, jatkuvalla varainkeruulla sekä erilaisilla yksittäisillä kampanjoilla. Lisäksi haluamme vaikuttaa ihmisten asenteisiin sekä Suomessa että Romaniassa, esimerkiksi näiden kirjoitusten kautta. Kun eläimiä opitaan arvostamaan, auttamishalu kasvaa.

Auttaa voi monella tapaa. ❤️ Tiedon jakaminen ja keskustelu ovat avainasemassa toimintamme kannalta. Voit jakaa esimerkiksi Kulkurien informaatiota Facebookissa sekä Instagramissa. 📢 Myös yhdistyksemme seuraaminen on askel oikeaan suuntaan – mitä isomman yleisön voimme tavoittaa, sitä suuremmaksi voimme laajentaa voittoa tavoittelemattoman työmme. Se tarkoittaa yksiviivaisesti myös sitä, että meillä on suuremmat resurssit jatkossa investoida yksittäisten, mutta yhteensä satojen ja tuhansien eläinten hyvinvointiin ja oikeuksiin. 🐾

Työhömme voi osallistua myös lahjoittamalla esimerkiksi sterilointityöhömme. Väylät lahjoituksille ovat seuraavat:

👉 Tue sterilointiprojektejamme Romaniassa helposti lahjoittamalla tilille FI73 1029 3000 3566 41 sterilointiprojektien viitteellä 2299.

👉 Voit tehdä lahjoituksen helposti MobilePayn kautta lähettämällä lahjoittamasi summan Kulkurien lyhytnumeroon 23855 ja kirjoittamalla viestikenttään steriloinnit.

👉 Sterilointikummius on myös keino lahjoittaa. Infoa sterilointikummiudesta ja ohjeet löytyvät täältä.

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 22.2.2018. Toimeenpanoaika on 22.2.2018–31.12.2022 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2018/196.
Tärkeää ei ole se, miten autat.

Tärkeää on halu auttaa – omalla tavallasi. Kiitos! ❤️

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa