Päivitetty 19.03.2013

Enkeli: KARU


KARU

* 2-3 v

* uros

*Virossa.

Karu tarkoittaa suomeksi karhua ja kieltämättä nimi sopii tälle isokokoiselle pojalle ainakin ulkonäkönsä puolesta. Luonteeltaan tämä nalle on kuitenkin lempeä ja hellä, rauhaa rakastava ja kuin tehty kehräämään. Enimmän ajan poitsu viettääkin pitkällään moottori hyrräten ja nauttii täysin rinnoin rapsutuksista. Karu vaikuttaisi myös tulevan toimeen toisten kissojen kanssa. Koiria Karu ei ole vielä tarhalla ehtinyt tapaamaan. Karu on löytynyt Paiden kaupungista 30.11.

Karu tullaan kastroimaan ja testaamaan FiV:n ja FelV:n varalta ennen kuin se tulee uuteen kotiin.

18.1.2013 Karu on tavannut nyt tarhalla koiran ja Karu ilmoitti jämäkästi että koirat eivät sitten kuulu hänen tulevaan talouteensa missään muodossa. Karu on hieman esimerkiksi toista poikakissa Panteria rauhallisempi, jo varmasti muutaman vuoden vanhempanakin, mutta silti toimelias poika. Karulle sopii hyvin, että se otetaan syliin, mutta sekin lähtisi mielellään kohta jaloittelemaan, ja kukapa ei lähtisi jos päivästä toiseen joutuisi häkissä istumaan kesken parhaan miehuusiän.

7.2.2013 Lisätty mahtavalle Karulle uusia kuvia.

17.2.2013  Karulle sopiva koti voisi olla eläimetön tai Karu tykkäisi varmasti viehättävän tytönkin seurasta. Mahtavan olemuksensa vuoksi Karua ei uskalla oikein toisen pojan kanssa suositella vaikka tarhalla sillä ei ole ollutkaan ongelmia toisten kissojen kanssa kun se pääsee tassuttelemaan usein vapaana kissahuoneen häkkien lomassa.

*****

19.3.2013. Karu todettiin fiv-testissä positiiviseksi, komea Karu päästettiin enkeliksi.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.