Päivitetty 13.10.2013

Kodin saanut: KISSY (nyk. Hertta)


KISSY

* 3-vuotias

* steriloitu narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

06.08.2013

Leikkisä, pienikokoinen Kissy elää tällä hetkellä yli 90-vuotiaan mummon pihapiirissä bukarestilaisella pientaloalueella. Rouva ei vanhuuttaan ja köyhyyttään pysty enää huolehtimaan koirastaan, ja hänen aikuiset, eläkeikäiset lapsensa painostavat häntä luopumaan koirasta. Romanialaisittainhan tuo monesti tarkoittaa koiran hylkäämistä kadulle, pellolle tai metsään.

Onneksi mummo oli kuullut naapurustossa asuvalta ystävättäreltään, jonka koiranpennut oli adoptoitu keväällä Suomeen, että myös Kissylla voisi olla samanlainen mahdollisuus. Sana kiiri eläinsuojelija Carmen Mandescun korviin, ja hän alkoi viedä Kissylle ruokaa, käytti sen eläinlääkärissä steriloitavana ja rokotuksilla sekä hoiti sen huopiintuneen turkin kuntoon. Nyt tämä leikkisä koiraneiti siis etsii kotia Suomesta!

Carmen kehuu Kissya kaikin puolin hurmaavaksi. Se on luonteeltaan iloinen, alkuun ehkä aavistuksen ujonlainen, mikä tekee siitä erityisen liikuttavan. Vapauduttuaan se on vauhdikas pusukone, joka nauttii rapsutuksista ja saamastaan huomiosta. Se tykkää peuhata myös toisten koirien kanssa. Kissy on viettänyt melko virikkeetöntä elämää, eikä se ole päässyt juuri liikkumaan, joten painoa on päässyt kertymään 12 kilon verran. Voi vain kuvitella, minkälainen uusi maailma sille aukeaa, kun uusi ihminen tutustuttaa sen leluihin, puruluihin, pirteisiin päivälenkkeihin ja helliin kainalohetkiin sohvannurkassa kylminä syysiltoina…

Koska Kissyn tähänastinen elämä on kulunut pääasiassa ketjun päässä, tulevan kodin täytyy olla valmistautunut siihen, että tyttöä tulee lempeästi, määrätietoisesti ja kärsivällisesti opastaa kotikoiran tavoille. Se ei ole varmastikaan sisäsiisti, eikä ehkä osaa kulkea hihnassa. Sitkeys palkitaan varmasti, ja joku onnekas saa Kissystä uskollisen ystävän.

Kissy tullaan luovuttamaan steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, sirutettuna, loishäädettynä ja oman EU-passin omistavana.

Jos olet tutustunut sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa, ja tiedät voivasi tarjota Kissylle turvallisen kodin sen loppuelämäksi, ota yhteyttä Taijaan.

30.08.2013

Kissy on varattu omaan kotiin <3

28.09.2013

Kissy, nyk. Hertta, on saanut oman kodin Suomesta <3

Katso tästä lyhyet videot viehättävästä Kissysta!
Video 1 »
Video 2 »

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.