Kodin saanut: NEIDI (nyk. Savitri Devi)

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

NEIDI

* n. 4 kk

* naaras

* Rakvere, Viro.

Neidi on noin neljän kuukauden ikäinen pikkukissa, joka odottaa kotia Rakveren tarhalla Virossa. Neidi on löytynyt 1.7. Rakveren kaupungista Kastani puistotieltä yksin tallustelemasta. Miten Neidi oli sinne yksin joutunut, sitä hän ei osannut kertoa.

Neidi on kuitenkin ihmisiin tottunut ja nauttii sylittelystä kehräten. Neidi on rohkea pentu ja kovin leikkisä, sopisi hyvin esimerkiksi kotiin missä lapset jaksaisivat sen kanssa touhuta ja leikittää. Neidi osaa käyttää vessaa, se on rokotettu, madotettu ja saanut mikrosirutunnisteen, joka rekisteröidään yhdistyksen toimesta Turvasiru.fi -rekisteriin. 

Miettiessäsi kodin tarjoamista kissanpennulle, huomioithan että se voi olla osa elämääsi jopa seuraavat 15-20 vuotta.

Neidi sai oman kodin Espoosta 26.9.2013

Varaajana toimi Tiia

Kotona 27.9.2013: Neidi (nyk. Savitri Devi eli Savi) on kotiutunut hienosti. Tarpeet osui
heti ekalla kerralla oikeaan paikkaan, madotuslääke on mennyt mukisematta
ruoan kanssa ja raapimapuu on kelvannut kynsienterottamiseen sohvan
sijasta. Savi on leikkisä ihana kissa!

Kiitos kaikesta avusta koko Kulkureiden henkilökunnalle!

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: