Päivitetty 16.10.2013

Kodin saanut: LORNALORNA

* noin 2-vuotias

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

22.5.2013

Ihmisen huomiosta suunnattomasti nauttiva Lorna elää tällä hetkellä Romaniassa eläinsuojelija Anda Murgun luona odottamassa omaa kotiaan. Lorna on siitä harvinainen kauttamme tuleva koira, että tiedämme missä & milloin se on syntynyt ja mitä sen elämän varrella on tapahtunut. Lorna on syntynyt joulukuussa 2010 Andan tuttavan luona, josta Anda on tytön hakenut luokseen asumaan.

Lornan onni on ollut, että se on nuoren elämänsä ajan saanut osakseen vain hyviä ihmiskontakteja. Se onkin valtavan ystävällinen ja hyväntuulinen koira, joka tykkää tasapuolisesti niin ihmisistä kuin muista koiristakin. Aktiivinen ja leikkisä Lorna rakastaa peuhaamista ja riennoissa mukana olemista. Anda kehuu Lornan olevan nokkela ja nopea oppimaan, joten siitä saa varmasti mukavan harrastuskaverin yhteisiin aktiviteetteihin.

Lorna on kooltaan keskikokoinen, noin 16-18 kilon painoinen tyttö. Sillä on säkäkorkeutta noin 47 cm:n verran – kaikkiaan ihan asiallisen kokoinen koira. Lorna ei ole kova haukkumaan, joten sen koti voisi sijaita myös kerrostalossa. Sen uuden perheen on hyvä huomioida, että tyttö on kovin ihmisrakas, joten sen tulee saada riittävästi tarvitsemaansa huomiota, paijailua, rapsutuksia ja paljon, paljon touhuamista!

Tulevan kodin täytyy olla valmistautunut siihen, että tyttöä tulee lempeästi, määrätietoisesti ja kärsivällisesti opastaa kotikoiran tavoille: se ei ole varmastikaan sisäsiisti, eikä se osaa kulkea hihnassa. Koska Lorna on jo odottanut omaa kotiaan pitkään, sille soisi vihdoin mahdollisuuden päästä pois tarhalta ison koiralauman keskeltä ihan oikeaksi kotikoiraksi, jossa se saisi ansaitsemaansa yksilöllistä huomiota ja huolenpitoa.

Lorna on jo täysin valmis matkustamaan uuteen kotiinsa. Se tullaan luovuttamaan steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, sirutettuna, loishäädettynä ja oman EU-passin omistavana.

09.06.2013

Kulkureiden aktiivit tapasivat Lornan vieraillessaan Andan luona Romaniassa viime viikolla. Lorna on aikuistunut valtavasti, ja se on edelleen tuttuja ihmisiä kohtaan sydämellinen ja avoin. Vieraatkin ovat ihan ookoo – parin koirankeksin jälkeen. Kaunottaresta on alla tuoreita valokuvia.

05.08.2013

Hyväntuulinen ja suukkoja mielellään jakava Lorna odottaa edelleen tarhalla omaa kotia. Kun Kulkureiden aktiivit vierailivat Andan luona heinäkuun lopussa, he tapasivat myös tämän iloisen, joskin vieraita kohtaan aluksi aavistuksen varovaisen & nöyristelevän neidin. He myös kertoivat yllättyneensä, miten paljon pienempi Lorna on kuin mitä valokuvat antavat ymmärtää. Ja tuoreita kuviahan kelpaa katsella, niitä on lisätty alla olevaan galleriaan. Kunpa tämä satusilmäinen nuori koira pääsisi pian omaan kotiin, perheeseen, jolle sillä olisi tarjottavana paljon rakkautta ja hyvää mieltä!

25.08.2013

Kulkureiden aktiiviporukka vieraili Andan luona 21.8. ja kävivät rapsuttelemassa myös Lornaa. He luonnehtivat Lornaa ystävälliseksi neidiksi, joka oli innoissaan moikkaamassa, muttei kuitenkaan hyppinyt päättömänä, vaan oli oikein kohtelias. Lorna on kuulemma päässyt vähän lihomaan ja painaa n. 20 kg eli tyttö on vähän tuhdissa kunnossa. Lorna tykkäsi myös leikkiä muiden koirakavereidensa kanssa.

Lornasta on tulossa pian uusia kuvia galleriaan.

28.08.2013

Kuten Lornan tuoreista kuvista näkee, se on valtavan ihmisrakas ja sympaattinen! Lorna on kaikin puolin asiallisen oloinen tapaus – oma koti vain uupuu.

07.09.2013

Huolimatta siitä, että Lorna on luonteeltaan erittäin miellyttävä ja kaiken lisäksi kovin kaunis, emme ole saaneet siitä yhtään tiedustelua. Harmi, sillä Lornassa on kohdallaan kaikki hyvän kotikoiran ainekset. Lornaa itseäänkin taitaa tilanne vähän kismittää, ainakin eilen otetuissa kuvissa se vaikuttaa hiukan nuivealta.

Jos olet tutustunut sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa, ja tiedät voivasi tarjota Lornalle turvallisen kodin sen loppuelämäksi, ota yhteyttä Taijaan.

10.09.2013

Lorna on varattu omaan kotiin Ranskaan <3

01.10.2013

Lorna on saanut oman kodin Ranskasta.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.