Päivitetty 27.10.2013

Kodin saanut: ADALMINA


Kotia etsivä Adalmina

 

ADALMINA

* n. 9kk

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

Adalmina kuuluu samaan sisarussarjaan Tedin, Adrianin ja Pisican kanssa. Pennut löytyivät kylästä lähellä Bukarestia vanhan miehen pihamaalta. Anda otti pennut luokseen kasvamaan ja omia koteja etsimään, koska vanhan miehen luona ne eivät olleet turvassa.

Adalmina on aluksi hiukan varovainen uusien tuttavuuksien kanssa, mutta rauhassa tutustututtuaan mitä loistavin pikkuneiti. Adalmina ei ole kovin aktiivinen, mutta muiden koirien kanssa tyttö tulee hyvin toimeen ja intoutuu leikkimään.  Adalmina saattaa innostua haukkumaan, joten kerrostalo ei välttämättä ole paras mahdollinen asuinpaikka Adalminalle.

Adalmina etsii rakastavaa, sitoutunutta kotia, jossa ymmärretään antaa koiralle aikaa ja rauhaa kotiutua ja sopeutua. Adalmina ei todennäköisesti ole vielä sisäsiisti, eikä hallitse hihnakävelyä. Näitä ja monia muita kotikoiran taitoja Adalmina mielellään opettelee perheessä, joka ymmärtää palkitsemisen ja kannustamisen kautta tapahtuvaan koulutukseen. Adalminaa ei ujoutensa vuoksi suositella perheeseen jossa on pieniä lapsia.

Adalmina on n. 9kk pieni, makkaramallinen neitokainen. Adalmina painaa n. 8 kg ja on n. 35cm korkea. Adalmina tullaan luovuttamaan rokotettuna, sirutettuna ja loishäädettynä. Tyttö tullaan myös steriloimaan ennen Suomeen tuloaan.

Yhteydenotot Anna-Auroralle

Päivitetty 18.10.12

Adalmina on varattu.

Päivitetty 19.10.12

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.