Kodin saanut: ADALMINA

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

Kotia etsivä Adalmina

 

ADALMINA

* n. 9kk

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

Adalmina kuuluu samaan sisarussarjaan Tedin, Adrianin ja Pisican kanssa. Pennut löytyivät kylästä lähellä Bukarestia vanhan miehen pihamaalta. Anda otti pennut luokseen kasvamaan ja omia koteja etsimään, koska vanhan miehen luona ne eivät olleet turvassa.

Adalmina on aluksi hiukan varovainen uusien tuttavuuksien kanssa, mutta rauhassa tutustututtuaan mitä loistavin pikkuneiti. Adalmina ei ole kovin aktiivinen, mutta muiden koirien kanssa tyttö tulee hyvin toimeen ja intoutuu leikkimään.  Adalmina saattaa innostua haukkumaan, joten kerrostalo ei välttämättä ole paras mahdollinen asuinpaikka Adalminalle.

Adalmina etsii rakastavaa, sitoutunutta kotia, jossa ymmärretään antaa koiralle aikaa ja rauhaa kotiutua ja sopeutua. Adalmina ei todennäköisesti ole vielä sisäsiisti, eikä hallitse hihnakävelyä. Näitä ja monia muita kotikoiran taitoja Adalmina mielellään opettelee perheessä, joka ymmärtää palkitsemisen ja kannustamisen kautta tapahtuvaan koulutukseen. Adalminaa ei ujoutensa vuoksi suositella perheeseen jossa on pieniä lapsia.

Adalmina on n. 9kk pieni, makkaramallinen neitokainen. Adalmina painaa n. 8 kg ja on n. 35cm korkea. Adalmina tullaan luovuttamaan rokotettuna, sirutettuna ja loishäädettynä. Tyttö tullaan myös steriloimaan ennen Suomeen tuloaan.

Yhteydenotot Anna-Auroralle

Päivitetty 18.10.12

Adalmina on varattu.

Päivitetty 19.10.12

 

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: