Kodin saanut: SALOME

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

SALOME

* n. 3-vuotias

* naaras (steriloitu)

* Virossa

 

Tuuheaturkkinen kaunotar Salome odottaa uutta kotiaan Tallinnassa. Salome kävi jo kerran keväällä kokeilemassa kotikissan elämää, mutta koska eivät tulleet tarpeeksi hyvin juttuun kodin toisen tyttökissan kanssa, palasi Salome tarhalle etsimään sitä lopullista kotiaan. Tarhalla Salome tulee kuitenkin kaikkien muiden kissojen kanssa ongelmitta toimeen.

Salome on arvioitu noin 3-vuotiaaksi. Salome on hyvin ystävällinen ihmisille ja on aika rauhallinen luonteeltaan, ei riehu eikä leiki kovin paljon. Vaikka Salome tulee toimeen muiden kissojen kanssa, se olisi varmasti onnellinen tai jopa onnellisin myös talon ainoana kuningattarena. Salome sopii myös lapsiperheeseen, rauhallisen luonteensa vuoksi ei kuitenkaan arvosta kovin meluista ympäristöä.

Olisiko sinulla tarjota tälle kaunottarelle arvoisensa koti?

Lisätty kauniille Salomelle kuvia.

Päivitetty 19.10.2012

Salome sai kodin Virosta.

Kuvat näkyvät isompina klikkaamalla.

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: