Kodin saanut: OZANA

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

OZANA

* n. 6 kk

* Narttu

* Romaniassa.

 

 

 

Tämä pieni musta kaunotar, Ozana, majailee tällä hetkellä Romaniassa Glinan koiratarhalla. Ozana asuttaa häkkiä neljän isomman pentukoiran kanssa. Talvi on tulossa ja Ozanan karvapeitteen ohuuden vuoksi Ozanalle tulisikin nyt löytää se oma loppuelämän koti, Romanian rajusta talvesta tämä tyttö tuskin selviää. Ozana on tällä hetkellä n. 6 kk ikäinen ja n. 35 cm korkea ja max.10kg painoinen siro narttukoira.

Ozana on hyvin energinen pieni tyttö ja vauhtia tässä paketissa tosiaankin riittää. Ozana juoksenteli ympäri häkkiään hyvin vauhdikkaasti ja haki kovasti ihmisiltä huomiota. Ozana on iloinen, avoin ja lempeä pieni tyttö, joka tulee hyvin toimeen kaikenlaisten koirien kanssa. Ozana hyppii hyvin mielellään aitojen yli, joten uudessa kodissa tämä kannattaa ottaa huomioon ainakin kotitumisvaiheessa. Kissojen kanssa Ozanaaei ole testattu, mutta saattaisi pärjätä kissakaverinkin kanssa.

Ozana on tällä hetkellä majoitettu Glinan tarhalla neljän isomman koiran kanssa samaan häkkiin ja siellä Ozana tuntuu olevan hieman altavastaajana. Meidän siellä ollessamme Ozana esim. ajettiin pois ruokakupilta ja Ozanan reaktio oli hakea turvaa meiltä täysin vierailta ihmisiltä. Voisikin olla hyvä, että uudessa kodissa ei olisi hirveän montaa koiraa jo ennestään, toki koirakaveri olisi varmasti Ozanalle hyvin mieluisa. Ozanalle olisi nyt tarkoitus löytää se oma loppuelämän koti. Ozana luovutetaan uuteen kotiinsa sirutettuna, madotettuna ja rokotettuna.

Yhteydenotot Johannalle

Päivitetty 21.10.2012

Ozana sai kodin Hollannista 25.10.2012

Päivitetty 25.10.2012

Kuvat aukeavat suuremmiksi klikkaamalla.

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: