Päivitetty 25.10.2012

Kodin saanut: OZANA


OZANA

* n. 6 kk

* Narttu

* Romaniassa.

 

 

 

Tämä pieni musta kaunotar, Ozana, majailee tällä hetkellä Romaniassa Glinan koiratarhalla. Ozana asuttaa häkkiä neljän isomman pentukoiran kanssa. Talvi on tulossa ja Ozanan karvapeitteen ohuuden vuoksi Ozanalle tulisikin nyt löytää se oma loppuelämän koti, Romanian rajusta talvesta tämä tyttö tuskin selviää. Ozana on tällä hetkellä n. 6 kk ikäinen ja n. 35 cm korkea ja max.10kg painoinen siro narttukoira.

Ozana on hyvin energinen pieni tyttö ja vauhtia tässä paketissa tosiaankin riittää. Ozana juoksenteli ympäri häkkiään hyvin vauhdikkaasti ja haki kovasti ihmisiltä huomiota. Ozana on iloinen, avoin ja lempeä pieni tyttö, joka tulee hyvin toimeen kaikenlaisten koirien kanssa. Ozana hyppii hyvin mielellään aitojen yli, joten uudessa kodissa tämä kannattaa ottaa huomioon ainakin kotitumisvaiheessa. Kissojen kanssa Ozanaaei ole testattu, mutta saattaisi pärjätä kissakaverinkin kanssa.

Ozana on tällä hetkellä majoitettu Glinan tarhalla neljän isomman koiran kanssa samaan häkkiin ja siellä Ozana tuntuu olevan hieman altavastaajana. Meidän siellä ollessamme Ozana esim. ajettiin pois ruokakupilta ja Ozanan reaktio oli hakea turvaa meiltä täysin vierailta ihmisiltä. Voisikin olla hyvä, että uudessa kodissa ei olisi hirveän montaa koiraa jo ennestään, toki koirakaveri olisi varmasti Ozanalle hyvin mieluisa. Ozanalle olisi nyt tarkoitus löytää se oma loppuelämän koti. Ozana luovutetaan uuteen kotiinsa sirutettuna, madotettuna ja rokotettuna.

Yhteydenotot Johannalle

Päivitetty 21.10.2012

Ozana sai kodin Hollannista 25.10.2012

Päivitetty 25.10.2012

Kuvat aukeavat suuremmiksi klikkaamalla.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.