Päivitetty 26.10.2012

Kodin saanut: RIGO


RIGO

* n.11-12 kk

* uros

* Virossa

 

 

 

Rigo sai kodin keväällä Virosta, pojan ollessa tuolloin n.6 kk:n ikäinen. Kesän vaihtuessa syksyyn Rigo löydettiin kadulta harhailemasta. Sitä yritettiin pyydystää useampi päivä, mutta pelästynyt koira juoksi aina karkuun. Lopulta se saatiin houkuteltua erään talon sisätiloihin, josta se kiinnioton jälkeen toimitettiin Virumaan varjupaikaan parempaan turvaan.

Rigo jännittää hieman uusia ihmisiä ja kun menin laittamaan hihnaa hänelle, hän oli hyvin alistuvainen. Matka jatkui kuitenkin reippaasti alkuepisodin jälkeen. Ulkona oli lisää Rigolle tuntemattomia ihmisiä ja ensimmäisen vartin poika mielummin vetäytyi sivuun, kuin olisi tullut tekemään tuttavuutta. Seuraamme liittyi isohko narttu koira ja tämän jälkeen myös Rigo muuttui hieman rohkeammaksi meitä ihmisiä kohtaan. Narttukoiran kanssa ne painivat ja leikkivät sulassa sovussa.

Rigo etsii kotia, jossa on entuudestaan hieman kokemusta aremmista koirista. Myös seurallinen, luotettavava ja rohkaiseva tyttö-koira uudessa kodissa olisi erittäin toivottu yllätys. Rigolle tulee antaa aikaa ja sen kanssa pitää olla johdonmukainen mutta lempeä, jotta poika tuntisi olonsa ja tulevaisuutensa turvatuksi. Uskon että Rigon kotiutuessa siitä kuoriutuu mitä mainioin seuralainen sekä kotioloihin että lenkkipoluille.

Rigon säkäkorkeus on n.45 cm.

Yhteydenotot Katalle

päivitetty 19.9.2012

Rigo sai kodin Virosta 22.10.2012

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.