Päivitetty 23.07.2013

Kodin saanut : AMADEUS


 

AMADEUS

* 1.5 – 2 vuotias

* uros

* kastroitu

* Romaniassa

 

 

27.6.13

Ihana karvaturri Amadeus pelastettiin Save and Care Dog Rescuen toimesta Petrosanin kunnalliselta tarhalta. Amadeus oli löydettäessä hyvin laihassa kunnossa ja sen turkki oli pahasti takkuuntunut ja huopaantunut. Amadeus toimitettiin OneVet klinikalle, jossa sen turkki ajeltiin ja poika hoidettiin kuntoon. Nyt Amadeus asuu OneVetin hoitolassa ja odottaa omaa kotiaan.

Amadeus on aluksi hiukan tuumivainen uusien ihmisten kanssa, mutta hetkessä siitä kuoriutuu todella elämäniloinen, pentumainen ja aika vauhdikas kaveri, joka nauttii ihmisen huomiosta. Amadeus leikkii mielellään ihmisten kanssa ja parasta mitä poika tietää on maharapsut ja ihmisille pusujen antaminen 🙂 Amadeus on luonteeltaan kiltti ja se tulee toimeen muiden koirien kanssa. Se on keskikokoinen, noin 45 cm korkea.

Amadeus etsii sitoutunutta kotia, jossa pääsee elämään rakastetun kotikoiran elämää ja jossa koiran hankintaa on harkittu tarkasti. Amadeus tulee kaipaamaan ihmistä ja ihmisen kanssa touhuamista. Amadeus voisi sopia monenlaiseen kotiin, kunhan saa tarpeeksi aktiviteetteja. Amadeuksen kodin tulee varautua hoitamaan Amadeuksen turkkia, koska se on aika kihara- ja pitkäkarvainen. Amadeus ei varmasti hallitse kotikoiran tapoja ja kaipaakin kodissaan koulutusta kannustavin menetelmin. Kodin on hyvä varautua opettamaan pojalle kaikki sisäsiisteydestä hihnakävelyyn.

Amadeus tullaan luovuttamaan kastroituna, sirutettuna, rokotettuna, loishäädettynä ja madotettuna. Amadeuksella on myös matkassaan oma EU-passi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoa koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen.

15.7.13

Amadeus on varattu Isoon Britanniaan.

Amadeuksen kodinetsinnässä auttoi Anna-Aurora.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.