Päivitetty 13.10.2013

Kodin saanut : GREMLIN (nyk. Niilo)


 

 

GREMLIN

*uros

* n. 6 kk

* Romaniassa

 

 

 

 

18.4.13

Pienet suloiset Gremlinsin sisarukset Manus, Alice ja Gremlin löytyivät Bukarestilaisen kaupan ulkopuolelta. Pentujen onneksi ne olivat päätyneet juuri sen kaupan eteen, jossa yhteistyökumppanimme Asociatia A Doua Sansan vapaaehtoiset käyvät usein ostamassa koirille ruokaa Glinan tarhalle. Näin Gremlinsit pääsivät matkaamaan kohti Glinan tarhaa ja uutta, turvallisempaa elämää.

Pennuilla oli löydettäessä, todennäköisesti huonon ruokavalion vuoksi, lieviä iho-ongelmia ja karvattomia kohtia turkeissaan. Koska Gremlinsit saavat nyt hoitona vitamiineja ja NutriPlus-geeliä säännöllisen penturuoan lisäksi, nämä vaivat tulevat varmasti paranemaan. Muuten pennut ovat terveitä. Manus, Alice ja Gremlin käyvät nyt läpi pentujen rokotusohjelman ja sen päättymisen jälkeen ne ovat valmiita matkaamaan omiin koteihinsa, aikaisintaan toukokuun loppupuolella.

Hurmaava herrasmies Gremlin on pentumaisen leikkisä pikku naskalihammas. Gremlin on tottunut muiden koirien seuraan ja leikkii jopa itseään isompien kanssa ilman huolta. Gremlin ei ujostele ihmisiä, vaan viihtyy hyvin sylissä nauttimassa rapsutuksista.

Gremlin etsii sitoutunutta kotia, jossa koiranhankintaa on harkittu tarkasti. Niinkuin kuka tahansa pentu, myös Gremlin tarvitsee ihmisiä, jotka ymmärtävät suloisen, pienen pennun kasvavan aikuiseksi koiraksi ja tarvitsevan kodin sekä rakkautta seuraavan 10-15 vuoden ajan. Kodin tulee osata opastaa pentu kannustavin ottein kotikoiran tavoille aina sisäsiisteydestä hihnakävelyyn. Perheen tulee myös osata rakastaa ja huolehtia Gremlinistä niin myötä kuin mahdollisissa vastoinkäymisissä. Gremlin pitäisi varmasti koirakaverista, joka voisi auttaa sitä sopeutumaan uuteen kotiinsa ilman sisaruksiaan. Ainoanakin koirana Gremlin myös varmasti pärjäisi, kunhan sen omat ihmiset muistavat rauhassa panostaa yksinolon harjoitteluun.

Gremlin tulee kasvamaan noin keskikokoiseksi, arviolta 15 kilon painoiseksi.

Gremlin tullaan luovuttamaan sirutettuna, rokotettuna ja loishäädettynä. Gremlinillä tulee myös olemaan oma EU-passi matkassaan.

Huomioithan että tuleva koti sitoutuu steriloimaan/kastroimaan pennun kohtuullisen ajan kuluessa Suomessa (Kulkurit osallistuvat sterilointikuluihin 25 %:lla).

12.5.13

Gremlinseistä Alice- tyttö on varattu omaan kotiinsa Suomeen. Veljekset Gremlin ja Manus etsivät edelleen omia rakkaita ihmisiään, joiden kanssa oppia uusia asioita ja joille jakaa rakkauttaan. Pennut ovat saaneet nyt lääkitystä iho-ongelmiin ja ovatkin jo paremmassa kunnossa. Romaniassa on tällä hetkellä lähes 30C astetta ja tarhalla olot tukalat. Uuusista kuvistakin näkee, miten koirat hakeutuvat varjoon lepäilemään.

21.5.13

Glinan yksi vapaahetoinen Carmen Mandescu kävi Suomessa viime viikonloppuna ja toi kuulumisia Gremlinseistä. Gremlin on kova poika leikkimään kavereidensa kanssa ja on muutenkin pentumaisen utelias ja touhuisa. Gremlin oli onnistunut yhtenä päivänä syömään Glinan mökin lattialle pudonneita aikuisten koirien rauhoituslääkkeitä ja päätynyt eläinlääkärireissun kautta yhdeksi vuorokaudeksi valvottuihin olosuhteisiin yhden vapaahetoisen kotiin. Nyt Gremlin on täysin toipunut tapahtuneesta ja viettää taas vilkasta pentueloa tarhalla.

Gremlin kaipailisi jo kovasti omaan kotiin, ettei tarha kävisi liian tutuksi ja uteliaalla pikkuherralla olisi oma ihminen katsomassa pienen perään.

Gremlin painaa tällä hetkellä 7-8 kiloa.

Gremlinille lisätty uusia kuvia.

13.6.13

Kulkurien aktiivit kävivät Romaniassa ja tapsivat myös Gremlinin. Gremlin on nyt n. 37 cm korkea, komea nuori herrakoira. Gremlin asuu samassa häkissä veljensä Manuksen, Fruity-siskosten ja Nikitan kanssa. Gremlin touhottaa päivät pitkät kavereidensa kanssa. Gremlin sisko Alice on jo tovin ollut Suomessa omassa kodissaan ja Gremlinkin kaipaisi pian jo omaa kotia.  Gremlinin olisi tärkeää päästä oppimaan kotikoiran tapoja ja saamaan osakseen rakkautta ja huolenpitoa omilta ihmisiltään.

Lisätty kuvia Gremlinille.

18.6.13

Gremlinin veli Manuskin pääsi jo omaan kotiinsa. Jotta Gremlinin elämä ei muodostuisi pelkästään tarhaelämästä on poika tulossa 25.6.13 Suomeen kotihoitoon ja etsimään sitä ikiomaa perhettään täältä käsin. Gremlinille tositarkoituksella kodin antamista harkitsevan on mahdollista sovitusti päästä tapaamaan poikaa kotihoitopaikkaan.

Kuulumisia kotihoidosta päivitetään, kunhan poika kerkeää asettua taloksi 🙂

27.6.13

Gremlin on nyt kotihoidossa Suomessa.

Lisätty Gremlinille kuvia.

28.6.13

Saimme kuulumisia kotihoidosta:

Terkkuja Joensuun suunnalta! Gremlinin (tuttavallisemmin “Remu”) kanssa yövyttiin ensin Kotkassa yksi yö ja seuraavana päivänä tultiin junalla Joensuuhun. Junamatka meni mallikkaasti nukkuen

Gremlin on kerennyt tutustua jo useisiin koiriin: Ensin muristaan, koska pelottaa ja sen jälkeen ollaankin hyviä kavereita. Jos kaveri poistuu näköpiiristä, tulee hirveä hinku lähteä perään. Pyörät ja muut ulkoilijat on jänniä ja niitä pitää aivan pysähtyä ihmettelemään kesken lenkin. Ei oo ihan yks ja kaks kertaa kun ollaan lenkillä pysähdytty, istuttu ja kuunneltu linnunlaulua Lenkkeily hihnassa sujuu ihan mallikkaasti, vaikka pääasiassa Gremlin poukkoilee selän takana siksakkia. Omakotitalon aidatulla pihalla poitsu pääsi olemaan vapaana ja nautti täysillä olostaan kirmaamalla pitkin nurmikkoa ja piehtaroimalla lelujen kanssa rikkaruohojen seassa. Se on sopeutunut myös kotihoitopaikan kerrostaloelämään, mutta jää vielä itkemään perään jäädessään yksin.

Koska ulkona oleminen vähän jännittää, ei poitsu meinaa malttaa tehdä tarpeitaan pihalle. Sisäsiisteyden kanssa riittää siis vielä tekemistä. Sisällä tarpeet osuu kuitenkin useimmiten pisualustalle.

Gremlin on myös tutustunut lapsiin (6v. ja 8v.) ja tykkäsi kovasti olla pikkutyttöjen halailtavana ja rapsuteltavana. Se myös hakeutuu omatoimisesti tuntemattomienkin ihmisten rapsuteltavaksi, hakee huomiota ja katsoo bambisilmillään syvälle silmiin kuin sanoen “Rakasta mua, tässä olen!”. Se on siis perusluonteeltaan oikein sosiaalinen, vauhdikas ja hieman riiviömäinenkin koiranpentu.

Gremlin on upea karvalapsi kaiken kaikkiaan ja joku saa siitä mitä parhaimman perheenjäsenen!

Gremlin on nyt 10,5kg ja säkä noin 42cm

Tutustuthan ennen yhteydenottoa koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen.

15.7.13

Niin on viimeinenkin Gremlins katraan pennuista löytänty ikioman kotinsa 🙂 Gremlin on siis varattu.

23.7.13

Gremlin muutti tänään omaan kotiinsa 🙂

Gremlinin kodinetsinnässä auttaa Anna-Aurora.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.