Kodin saanut: AMIRA

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

13.10.2013

AMIRA

* arvioitu syntymäaika 07/2013

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

 

25.9.2013

Kauniin Amiran tarina on kovin tavallinen Romaniassa. Amira oli hylätty kadulle ja ei varmasti olisi näinä aikoina selviytynyt hengissa ilman eläinsuojelija Mihaela Soaren apua. Tällä hetkellä Amira siis asuu Mihaelan luona ja opettelee tärkeitä kotikoiran oppeja.

Amira on leikkisä, utelias ja vähän riehakas, niinkuin terveen pennun kuuluu ollakin. Amira tykkää leikkiä leluilla ja väsähtää kuin lamppu tovin riekuttuaan.

Amira oli onnekseen niin nuori kun pääsi kadulta turvaan ja ei vaikuta että sille olisi kukaan kerennyt tekemään mitään pahaa. Amira tulee reippaasti myös vieraiden ihmisten luo hakemaan rapsutuksia.

Tulevan kodin tulee olla valmiita opettamaan Amiralle kotikoiran tapoja, hihnassa kävelemisestä sisäsiisteyteen ja kasvattamaan tästä pennusta kunnon koirakansalainen. Amira on luonteeltaan aika pehmeä eikä ollenkaan dominoiva, joten tulevassa kodissa voisikin olla narttu tai uros koira Amiraa odottamassa.

Amira etsii kotia, jossa koiranhankintaa on harkittu tarkasti, hetken mielijohteesta koiraa ei tule ottaa.

Persoonallisen näköisellä Amiralla on töpöhäntä ja aikusenakin Amira tulee jäämään keskikokoiseksi tai sitä pienemmäksi.

14.10.2013

Amiralle lisätty uusia kuvia ja video!

24.11.2013

Amira odottaa edelleen sitä loppuelämän kotiaan. Mihaelan luona Amira on päässyt opettelemaan tärkeitä kotikoiran oppeja kuten sisäsiisteyttä ja hihnassakävelyä. Nämä molemmat alkavat jo sujumaan aika mallikkaasti.

Nyt olisi jo Amiran aika päästä omaan kotiin jatkamaan harjoituksia. 🙂

Lisätty kuvia!

Amira luovutetaan EU-passeineen asianmukaisesti sirutettuna, rokotettuna, loishääädettynä, tautitestattuna. Huomioithan, että edellytämme pentujen sterilointien tapahtuvan kohtuullisen ajan sisällä Suomeen saapumisesta. Yhdistys kuitenkin osallistuu kuluihin kuittia vastaan 25% osuudella.

Tutustuthan huolellisesti koiran omistajan oppaaseenadoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa!

2.12.2013

Amira on varattu omaan kotiin Englantiin!

3.1.2014

Amira sai oman kodin Englannista.

 

 

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: