Päivitetty 03.01.2014

Kodin saanut: AMIRA


13.10.2013

AMIRA

* arvioitu syntymäaika 07/2013

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

 

25.9.2013

Kauniin Amiran tarina on kovin tavallinen Romaniassa. Amira oli hylätty kadulle ja ei varmasti olisi näinä aikoina selviytynyt hengissa ilman eläinsuojelija Mihaela Soaren apua. Tällä hetkellä Amira siis asuu Mihaelan luona ja opettelee tärkeitä kotikoiran oppeja.

Amira on leikkisä, utelias ja vähän riehakas, niinkuin terveen pennun kuuluu ollakin. Amira tykkää leikkiä leluilla ja väsähtää kuin lamppu tovin riekuttuaan.

Amira oli onnekseen niin nuori kun pääsi kadulta turvaan ja ei vaikuta että sille olisi kukaan kerennyt tekemään mitään pahaa. Amira tulee reippaasti myös vieraiden ihmisten luo hakemaan rapsutuksia.

Tulevan kodin tulee olla valmiita opettamaan Amiralle kotikoiran tapoja, hihnassa kävelemisestä sisäsiisteyteen ja kasvattamaan tästä pennusta kunnon koirakansalainen. Amira on luonteeltaan aika pehmeä eikä ollenkaan dominoiva, joten tulevassa kodissa voisikin olla narttu tai uros koira Amiraa odottamassa.

Amira etsii kotia, jossa koiranhankintaa on harkittu tarkasti, hetken mielijohteesta koiraa ei tule ottaa.

Persoonallisen näköisellä Amiralla on töpöhäntä ja aikusenakin Amira tulee jäämään keskikokoiseksi tai sitä pienemmäksi.

14.10.2013

Amiralle lisätty uusia kuvia ja video!

24.11.2013

Amira odottaa edelleen sitä loppuelämän kotiaan. Mihaelan luona Amira on päässyt opettelemaan tärkeitä kotikoiran oppeja kuten sisäsiisteyttä ja hihnassakävelyä. Nämä molemmat alkavat jo sujumaan aika mallikkaasti.

Nyt olisi jo Amiran aika päästä omaan kotiin jatkamaan harjoituksia. 🙂

Lisätty kuvia!

Amira luovutetaan EU-passeineen asianmukaisesti sirutettuna, rokotettuna, loishääädettynä, tautitestattuna. Huomioithan, että edellytämme pentujen sterilointien tapahtuvan kohtuullisen ajan sisällä Suomeen saapumisesta. Yhdistys kuitenkin osallistuu kuluihin kuittia vastaan 25% osuudella.

Tutustuthan huolellisesti koiran omistajan oppaaseenadoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa!

2.12.2013

Amira on varattu omaan kotiin Englantiin!

3.1.2014

Amira sai oman kodin Englannista.

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.