Päivitetty 02.01.2014

Kodin saanut: ANNA (nyk. Laini)


ANNA

* arvioitu syntymäaika 04-05/ 2013

* narttu

* romaniassa

 

 

 

 

20.10.2013

Romanialaisen eläinsuojelijan Anda Murgun tytär, Alina, löysi pienen Anna tytön hylättynä pellolta läheltä Frumusanin kylää, missä Anda asuu. Alina otti Annan mukaansa ja vei sen äitinsä luokse turvaan. Anna löydettiin reilu kuukausi sitten, joten tyttö on ymmärrettävistä syistä vielä hämillään kaikesta mitä sen ympärillä on tapahtunut viime viikkojen aikana.

Annan löytymisen aikoihin Kulkureiden lentokummina toiminut nainen oli käymässä Andan luona ja hän parturoi hieman Annan rähjäisen näköistä turkkia. Alta paljastuikin mitä suloisin ja herkkäkatseisin tyttö, joka antoi käsitellä itseään rauhallisesti koko toimenpiteen ajan.

Annan ikäarvio on n.5-6 kk, se painaa tällähetkellä 5-6 kg ja kasvaa aikuisena korkeintaan keskikokoiseksi koiraksi.

Anna on terve, rauhallinen ja sosiaalinen koira sekä toisten koirien että ihmisten seurassa. Anna matkustaa Suomeen kotihoitoon viikolla 44 kulkureiden aktiivien matkassa. Viimeistään tuolloin päivitämme Annalle uusia kuvia ja kuulumisia.

30.10.2013

Anna matkusti Suomeen kotihoitoon 28.10 ja tulemme pian päivittämään uusia kuulumisia.

3.11.2013

Anna on ollut kotihoidossa jo lähes viikon ja onkin aika päivitellä tytön kuulumisia. Ohessa kotihoitajan kertomaa tytöstä:

Anna on reipas ja hyvin leikkisä koiraneiti, se ei kauaa ujostele uusia asioita tai ihmisiä. Olemme tavanneet niin miehiä, naisia kuin lapsiakin ja annan mielestä kaikki ovat hyviä tyyppejä ja pusun arvoisia. Anna tykkää myös kaikista koirakavereista ja jaksaa riehua loputtomasti näiden kanssa. Isot koirat on Annasta hiukan jännittäviä, mutta ehdottomasti kiinnostavia!

Kotona Anna ei ole tuhoillut paikkoja, mutta kengännauhat, maton hapsut ja vaatteet ovat kyllä tytön mieleen.. kaikki irtonainen minkä lattialle jättää löytyy Anna-neidin kopasta 😀
Anna haukkuu jonkin verran yksin jäädessään, mutta hiljenee hetken päästä, ainakin jos on koirakaveri. Toisinaan komentelee muuten vaan 🙂
Tyttö ei ole vielä  täysin sisäsiisti, mutta tekee hienosti tarpeensa heti kun pihalle päästään. Sisällekin on tehnyt vain öisin tai pitkien työpäivien aikana.
Hihnakävely sujuu jo jotenkuten….alkupäivinä neiti ei meinaan suostunut kävelemään ollenkaa! Nyt sitten mennään jo mallikkaasti toisen koiran vierellä.

Pesut, kynsienleikkuut ym hoitotoimenpiteet Annan kanssa sujuvat moitteettomasti.

Lisätty Annalle muutama uusi kuva

Tutustuthan ennen yhteydenottoa koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen.

5.11.2013

Anna on varattu omaan kotiinsa

Annan varausta hoiti Kata

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.