Kodin saanut: GIMPY

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

10/2013

GIMPY

* arvioitu syntymäaika: 1/2013

* narttu

* steriloitu

* Suomessa


 

 

 

18.10.2013

OneVet-eläinlääkäriasemalla työskentelevät Dr. Adina ja Irina löysivät Gimpyn pellolta 1.10.2013. Gimpy korjattiin talteen ja se asustaa nyt OneVetin tiloissa Bukarestissa.

Gimpy on pienikokoinen tyttö, vain noin 6kg painava, korkeutta arviolta alle 35cm. Gimpy kasvanee vielä vähän, mutta tuskin kovinkaan paljoa.

Gimpy on oikein lempeä ja miellyttävä luonteeltaan, mutta leikkisyyttäkin tytöstä löytyy. Pikkarainen tulee mainiosti toimeen niin toisten koirien kuin kissojenkin kanssa.

 

6.11.2013

Gimpy on varattu!

 

10.11.2013

Gimpy (nyk. Iines) muutti omaan kotiin Onni-koiran kaveriksi 8.11.2013.

 

Gimpyn varausta hoiti Nea/Salla.

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: