Kodin saanut: FAKE

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

FAKE

* n. 3-4v.

* uros

* kastroitu

* Romaniassa


 

 

29.11.2013
Saammeko esitellä Petrosanin pikkaraisjengiin kuuluvan ihastuttavan Faken!
Fake on tällä hetkellä Nobody’s Dogin tarhalla Romaniassa.

Luonteeltaan Fake on hyvin tasapainoinen ja rauhallinen. Se viihtyy ihmisten seurassa, nauttii huomiosta ja ottaa hyvin kontaktia. Fake tulee mainiosti juttuun myös muiden koirien kanssa, eikä se vastaa muiden mahdollisiin örinöihinkään.

Fake pienikokoinen, noin 5kg painoinen.

Fake saapuu Suomeen kotihoitoon lauantaina 2.11.2013, mutta tietenkin olisi aina parempi jos Fake pääsisi suoraan omaan kotiinsa. Joten jos tämä pieni hurmuri iski sydämeesi niin ota reippaasti yhteyttä.

30.10.2013
Fake on varattu!

2.11.2013
Fake saapui omaan kotiinsa Suomeen!

7.11.2013 Kuulumisia kodista
“Hei ja terveiset Nokialta Fakelta!

Fakehan kotiutui meille lauantaina ja Meille kuuluu TOSI hyvää 🙂 Fakesta kuoriutuu huimaa vauhtia todella hurmaava nuori mies. On ollut kokonaan sisäsiisti (lukuun ottamatta sisääntuloansa lauantaina, jolloin pissasi ja kakkasi sisälle mikä on enemmän kuin normaalia ). Ja osaakin pyytää ulos takapihalle 🙂

Ensimmäisen yön nukkui sikeästi, oli varmaan matkasta rasittunut, ja toisen päivänkin aika pitkälti huilaili ja tarkkaili. Toisen yön hän valvoi, ja pyysi useita kertoja ulos, mutta siitä lähtien on käyttäytynyt kuin olisi aina asustellut meillä. Heiluttaa häntää kun hänelle puhuu, leikkii Martan kanssa – saavat yhdessä oikein villejä iltahepuleitakin 🙂 Ja hauska huomata miten nopeasti koirat liimantuvat yhteen..

Minua se seuraili ensimmäiset päivät, mutta nyt jo jää esim. olohuoneeseen jatkamaan uniaan, vaikka laittaisin pyykkejä toisessa huoneessa, että selvästi luottamus alkaa kasvaa. Ruokahalua löytyy, ja eläinlääkärin kanssa juteltiin (koska Faken maha tosi sekaisin tullessa) pidetään ruokailu aluksi suht koht samana ja helposti sulavana, riisiä ja lihaa (kanaa, paistijauhelihaa ym.) sekä raejuustoa ja piimää on syönyt halulla. Ja vatsa alkaakin jo olemaan parempaan päin tai oikeastaan onkin kunnossa, koska ulostaa enää lenkeillä, eikä koko ajan. Nappulat otetaan ruokavalioon  mukaan, kun vatsa varmasti kunnossa.

Martta ja Fake menee lenkit kuin vanha pari vieritysten, ja Fake tykkää kovasti lenkkeillä :):) valjaista ei ole pistänyt vastaan, ja kipittää oikein reippaasti. Fake on tosi kuuliainen, kiltti, hellyydenkipeä :), lempeä ja rauhallinen koiruus. JA mikä parasta, erittäin lapsiystävällinen. Se ei ole moksiskaan lasten äänistä, saati rapsutuksista. Päinvastoin, huomaan, että hän kyllä tykkää huomiosta ja silityksistä. Ei tule sohvalle (ellei nosta :)) eikäi sänkyyn, (minä kyllä hänet nostin kainalooni) ja siinä hän tuhisti aamuun saakka viiime yönkin 🙂 Fakella on selvästi paremmat tavat kuin minulla-se ei tulisi sohvalle, mutta kun minä haluan hänet viereeni 😉

Oli myös mukava huomata, että alkaa se koiramainen persoona kuoriutua esiin, kun kävi eilen keittiön pöydältä varastamassa muffinsin 😉 Vikkelä ja ketterä ja hyppää tosi korkealle tarvittaessa, ja erittäin leikkisä. Tykkää noutaa esim palloa, ja nopea on kun noutaa.

Tästä tämä meidän yhteinen taival alkaa <3”

Lisätty kuvia kodista

Varaajana toimi Nelli

 

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: