Päivitetty 11.11.2013

Kodin saanut: AURORA (nyk. Ronja)


 

AURORA

* 3v.

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 


27.9.2013

Aurora kuuluu Petrosanin pikkaraisten jengiin ja asustaa tällä hetkellä Alina Stanin yksityisellä tarhalla, jonne se on pelastettu Petrosanin kuolemantarhalta.

Hieman shetlanninlammaskoiraa muistuttava Aurora on luonteeltaan avoin, iloinen ja reipas. Se on hyvin sosiaalinen – jopa hellyydenkipeä ja viihtyykin erittäin hyvin sylissä rapsuteltavana. Kooltaan pienikokoinen, 6kg painoinen Aurora tulee hyvin toimeen myös muiden koirien kanssa. Nyt tältä ihastuttavalta nuorelta neidiltä puuttuisi enään se oma loppuelämän koti.

Aurora etsii sitoutunutta kotia, jossa koiran hankintaa on harkittu tarkasti. Kotia, jossa se saa opetella kunnon koirakansalaiselle tärkeitä taitoja rakastettuna perheenjäsenenä.

Aurora luovutetaan asianmukaisesti sirutettuna, rokotettuna, loishääädettynä, tautitestattuna ja oman EU-passin kanssa.


7.10.2013
Aurora on varattu!


28.10.2013
Aurora alias Ronja saapui Suomeen, omaan kotiinsa

11.11.2013 Kuulumisia kodista
“Jo ensimmäisenä iltanaan kodissa Ronja valtasi tottuneesti kaikki mahdolliset koirien lepopaikat – koirien pedit, sohvan – kunnes se lopulta asettui ruuan ja lenkkeilyn jälkeen tyytyväisen oloisena sängylleni tuhisemaan uniaan. Siitä lähtien Ronja onkin sängyssä nukkunut joka yö Chipien ja Eetun kanssa.

Chipie, joka saapui Romaniasta n. 2kk sitten, on iloinnut uudesta nuoremmasta ystävästään. Chipien ja Ronjan päivittäiset hepulipyrähdykset pistävät vanhaherra-Eetun pään välillä pyörälle, mutta Eetu kuitenkin antaa tilaa neitien keskinäisille leikkihetkille.
Eetu ja neidit vaihtavat pusuja miltein päivittäin, ja alusta alkaen on hyvin harmonisesti kemiat käyneet yhteen kaikilla kolmella. Eetu kun on kuin isoveli tytskyille ja tarpeen vaatiessa hienovaraisesti välillä urahtaa nuorempia rauhottumaan, jos niiden leikki yltyy liian hulinaksi vanhukselle seurata.

Ronjan ruokahalu on vieläkin parinkin viikon jälkeen kyltymätön. Kun lenkin aika koittaa, odottaa Ronja nätisti paikoillaan valjaiden ja mahdollisien vaatteiden pukemista. Julkisilla matkustaminen on myös sujunut hienosti ja ohikulkijat saavat Ronjan hännänheilutuksia osakseen.

Yleisesti Ronja on herkkä, kiltti ja helppo koira, mutta samalla rohkea ja jalat maassa oleva persoona, joka nauttinee kovasti leikkimisestä ja rapsutuksista. Tarpeen vaatiessa se osaa myös asettaa rajat muille. Trion yhdessäoloa onki ollut ilo seurata, ja mielenkiintoista ihmetellä päivittäin milloin missäkin tilanteessa, kuinka hyvin ovat paikkansa omineet ja niin hyvin kaikkialla yhdessä edustaneet.

Iso kiitos vielä heille kaikille, jotka tavalla tai toisella mahdollistavat koirien ja ihmisten mahdollisuuksia parempaan elämään<3”

Varaajana toimi Nelli

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.