Kodin saanut: AUREL

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

26.10.

 

AUREL

* 2-3v.

* uros

* kastroidaan

* Romaniassa

 

 

 

 

30.10.2013

Aktiivimme vierailivat Romaniassa yhteistyökumppaneidemme luona lokakuussa. Matkallaan he tapasivat jo ennestään adoptio-ohjelmassamme olevia koiria ja tutustuivat uusiin potenttiaalisiin kodin etsijöihin. Aurel on varsin uusi tuttavuus. Se on tuotu Glinan tarhalle vasta reilu viikko takaperin. Aurel on varmasti ollut tätä ennen kotikoirana jollakin.

Aktiivimme kuvailevat Aurelia hyvin tasapainoiseksi ja lempeä luonteiseksi. Alkuun se saattaa olla hieman vetäytyvä, mutta hetkessä uteliaisuus voittaa arastelut ja Aurel tulee tutustumaan uusiin ihmisiin. Ihmisläheinen Aurel on hyvinkin rauhallinen, mutta kotioloissa se varmasti reipastuisikin vielä hieman.

55cm korkea ja noin 23kiloinen Aurel tulee hyvin juttuun narttujen kanssa.

Aurel etsii sitoutunutta loppuelämän kotiaan, jossa koiran hankintaa on harkittu tarkasti. Tämä upea koira ansaitsee kodin, jossa sitä arvoistetan perheenjäsenenä. Aurel motivoituu hyvin nameilla, joten siinä voisi olla ainesta myös harrastuksiin.

 

12.11.2013

Aurel on varattu kotihoitoon Tanskaan!

 

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: