Kodin saanut: KIM

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

23.9.2013

KIM

* n. 4-5 v

* narttu

* steriloitu

* Suomessa

 

 

 

 

16.6.2013

Kim asuu tällä hetkellä Romaniassa eläinsuojelija Anda Murgun luona. Kim on lähtöisin Buzausta, josta hänen tiensä kulki tammikuussa Andan luokse.

Kim on reippaan oloinen nuori narttu, joka tulee hyvin toimeen muiden koirien ja kissojen kanssa. Uudet ihmiset vähän jännittävät tätä tyttöä ja Kim ei ole varma miten näitä ihmisiä tulisi lähestyä. Varmuuden vuoksi Kim jähmettyy paikoilleen ennen kuin uteliaisuus vie voiton ja Kim kellahtaa mahalleen rapsutettavaksi. Kauaa Kim ei paikoillaan pysy vaan kohta se jo on spurtannut itsensä takaisin omaan koppiinsa. Ja sieltä taas on kiva spurtata takaisin ihmisten jalkoihin.

Kim viihtyisi varmasti parhaiten uroskoiran kaverina, vaikka tulee myös narttujen kanssa toimeen. Kissojen kanssa tulee juttuun myös, joten kissallinen kotikin Kimille kelpaisi.

Kim edustaa makkarakoirien klaania ja on noin 35cm korkea. Painoa tällä tytöllä on noin 10 kg.

1.8.2013

Kim odottelee yhä sitä omaa kotiaan Anda Murgun luona. Tarhaelämästä huolimatta Kim jonkin verran reipastunut eikä jännitä ihmisiä enää kovin paljoa. Energiaa tästä tytöstä löytyy, Kimistä saisi varmasti mainion harrastuskaverinkin lajiin kuin lajiin.

Kim on tällä hetkellä hieman tuhdissa kunnossa, painaa noin 15kg, joten tulevan kodin tulee pitää huolta ettei Kim pääse enempää lihoamaan. Kim on myös sen mallinen koira että pienikikin ylipaino rasittaa tämän makkaranmallisen neidin jalkoja.

Kimille lisätty myös uusia kuvia ja videota!

4.9.2013

Kim olisi jo enemmän kuin valmis matkustamaan omaan kotiinsa. Mutta missä viipyy tämän neidin mentävä koti?

Kim on taas hieman taantunut ja ahdistui uusista ihmisistä ja pakeni koppiinsa katselemaan, tarhaelämä selvästi rasittaa ja stressaa Kimiä, sitä suuremmalla syyllä olisi tämän neidin jo aika matkustaa omaan kotiinsa.

9.9.2013

Kim saapuu Suomeen kotihoitoon perjantaina 13.9.2013!

16.9.2013

Kim laskeutui Suomen maan kamaralle perjantaina 13.9. Alusta lähtien Kim yllätti kaikki reippaudellaan ja sosiaalisuudellaan. Kim on nyt ollut hoitokodissaan pari päivää ja kaikki on sujunut todella mallikkaasti.

Kim kävelee hihnassa nätisti, on täysin sisäsiisti ja osaa olla yksin, tuhoamatta paikkoja eikä Kim edes hauku. Tässä on todellinen helmi jollekin!

Kim rakastaa toisten koirien seuraa, joten koirakaveri tulevassa kodissa olisi enemmän kuin suotavaa. Kimin arkuus on enää vain pientä ujoutta ja koko ajan tämä tyttö reipastuu lisää.

Kim painaa tällä hetkellä 17,3 kiloa ja on ylipainoinen, ihannepaino Kimille olisi n. 14 kiloa. Tulevan kodin tuleekin sitoutua Kimin laihduttamiseen ja painon alhaalla pitämiseen. Nyt hoitokodissa on jo aloitettu Kimin laihdutusoperaatio, sillä ylipaino rasittaa Kimin niveliä ja makkaranmallisella koiralla ylipaino tuo nopeasti terveydellisiä ongelmia.

Enää Kimiltä puuttuu se loppuelämän koti!

25.9.2013

Kim kävi hammaslääkärillä näyttämässä hampaitaan ja yksi hammas poistettiin ja lopuista poistettiin hammaskivet. Eläinlääkärin ohjeen mukaan Kimin hampaita tulisi harjata ja ruuan sekaan suositteli Plague Off ravintolisää mikä auttaa Kimin hampaita pysymään kunnossa. Samalla Kimin ylipitkät kynnet napsaistiin pois.

Hoitokodin mukaan Kimistä huomaa selvän eron eläinlääkärikäynnin jälkeen, lenkkeily maittaa paremmin kun ei enää kynsiin satu ja muutenkin koko Kimin yleisilme on piristynyt. Sohvaperunaa tästä tytöstä ei saa tekemälläkään. Ja edelleen Kim nauttii täysin rinnoin toisten koirien kanssa peuhaamisesta, se ei millään meinaa saada tarpeekseen. 🙂

Tässä olisi jollekin aivan täyden kympin paketti!

Kimille lisätty myös kuvia!

Kimiä pääsee sovitusti tapamaan pääkaupunkiseudulla.

4.10.2013

Kimille lisätty video, mistä näkee kuinka tämä neiti rakastaa leikkimistä!

luovutussopimukseen, koiran omistajan oppaaseen ja adoptoinnin kustannuksiin. – See more at: https://kulkurit.fi/kotia-etsiva-iris/#sthash.ZLTIh4ve.dpuf
Tutustuthan ennen yhteydenottoa sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, koiran omistajan oppaaseen ja adoptoinnin kustannuksiin. – See more at: https://kulkurit.fi/kotia-etsiva-iris/#sthash.ZLTIh4ve.dpuf
Tutustu huolellisesti sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa. – See more at: https://kulkurit.fi/kotia-etsiva-sussi/#sthash.Ms4RZQ4z.dpuf

8.11.2013

Kim matkasi omaan kotiinsa

Varaajana toimi Saila

 

 

Tutustu huolellisesti sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa. Muistathan, ettei mitään eläintä saa ottaa hetken mielijohteesta. – See more at: https://kulkurit.fi/kotia-etsiva-sussi/#sthash.58jL0QSJ.dpuf
Tutustu huolellisesti sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa. Muistathan, ettei mitään eläintä saa ottaa hetken mielijohteesta. – See more at: https://kulkurit.fi/kotia-etsiva-sussi/#sthash.58jL0QSJ.dpuf

luovutetaan uuteen kotiinsa rokotettuna, sirutettuna, tautitestattuna, loishäädettynä ja EU-passilla varustettuna. Tutustuthan ennen yhteydenottoa sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, koiran omistajan oppaaseen ja adoptoinnin kustannuksiin.

Yhteydenotot Sailalle.

– See more at: https://kulkurit.fi/kotia-etsiva-iris/#sthash.rjaO1hbq.dpuf

Iris luovutetaan uuteen kotiinsa rokotettuna, sirutettuna, tautitestattuna, loishäädettynä ja EU-passilla varustettuna. Tutustuthan ennen yhteydenottoa sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, koiran omistajan oppaaseen ja adoptoinnin kustannuksiin. – See more at: https://kulkurit.fi/kotia-etsiva-iris/#sthash.rjaO1hbq.dpuf
Iris luovutetaan uuteen kotiinsa rokotettuna, sirutettuna, tautitestattuna, loishäädettynä ja EU-passilla varustettuna. Tutustuthan ennen yhteydenottoa sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, koiran omistajan oppaaseen ja adoptoinnin kustannuksiin. – See more at: https://kulkurit.fi/kotia-etsiva-iris/#sthash.rjaO1hbq.dpuf

 

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: