Kodin saanut: CAROLA

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

CAROLA

* n.2. v

* steriloitu narttu

* Romaniassa.

 

 

 

 

Carolan löysi Bukarestista puistosta harhailemasta romanialainen eläinsuojelija Anda Murgu, eikä hän voinut jättää hämillään olevaa, pikkuista koiraa oman onnensa nojaan vaan hän otti Carolan mukaansa ja nyt etsimme Carolalle omaa uutta kotia.

Carola on noin kaksi vuotias, steriloitu narttu, joka painaa noin 6 kiloa.

Carola tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa ja ihmisiä Carola rakastaa. Carola on leikkisä ja ystävällinen tyttö.

Lisätietoja tulossa.

Yhteydenotot Sallalle.

Päivitetty 22.9.2012

Carola on varattu Ruotsiin.

Päivitetty 24.9.2012

Carola sai oman kodin Ruotsista 30.10.2012

Päivitetty 31.10.2012

Kuvat aukeavat isommiksi klikkaamalla.

Päivitetty 21.9.2012

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: