Kodin saanut: MIKY

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

MIKY

* n.2.v

* kastroitu uros

* Romaniassa.

 

 

 

 

Hyväkäytöksinen koirapoika Miky etsii omaa kotia!

Miky on huippukoira! Miky on selvästi ollut kotikoirana, mutta sen kasvettua pennusta aikuiseksi se on jossain vaiheessa päätynyt tyypilliseen romanialaiseen tapaan kodittomaksi kulkuriksi kadulle. Mikyn onneksi sen löysivät romanialaiset eläinsuojelijat Giovanni Razvan ja hänen avovaimonsa Mira ja Miky pääsi turvalliseen hoitopaikkaan odottamaan omaa kotia.

Miky on arviolta noin 2-vuotias koiranuorukainen. Miky on varmaan ollut aikaisemmin kotikoirana, koska tottelee ihmisen antamia käskyjä esimerkillisesti, hakee kontaktia ja haluaa miellyttää ihmisiä. Perusluonteeltaan Miky on kiltti, ystäväälinen ja sosiaalinen.

Miky on aktiivista toimintaa ja ulkoilua kaipaava koira. Miky pitää myös lapsien kanssa leikkimisestä (koirasuojan hoitajien lapset käyvät leikkimässä Mikyn kanssa).

Miky tulee hyvin toimeen narttukoirien kanssa, mutta joidenkin urosten kanssa sen kemiat eivät kohtaa. Miky ei myöskään pidä kissoista.

Miky ei ole kova haukkumaan, joten sen koti voisi sijiata kerrostalossakin.

Miky painaa noin 8 kiloa.

Yhteydenotot Sallalle

Päivitetty 21.9.2012

Miky on varattu.

Päivitetty 27.9.2012

Miky sai oman kodin Suomesta 29.10.2012

Päivitetty 31.10.2012

Kuvat aukeavat isommiksi klikkaamalla.

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: