Kodin saanut: OANA (nyk. Oili)

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

OANA

* n.2.v

* steriloitu narttu

* Romaniassa.

 

 

 

 

Oana elää Romaniassa eläinsuojelija Anda Murgun luona yli sadan muun koiran kanssa ja etsii nyt ikiomaa kotia.

Oana on noin kaksi-vuotias, 7-8 kiloa painava, steriloitu narttu, eli Oana on ennemmin pieni, kuin keskikokoinenkaan koira. Varsin hyvin syliin mahtuva, se on myös Oanan mielipide, sillä Oana rakastaa ihmisiä, ihan vieraitakin ja osoittaa sen kiipeämällä syliin ja jakamalla suukkoja.

Oana on rohkea, sosiaalinen, avoin ja hyvin ystävällinen pusutyttö, joka tulee mainiosti toimeen paitsi ihmisten, myös toisten koirien kanssa. Oana ei tarhaoloissa hauku juurikaan, joten sen koti voisi olla kerrostalossakin. Oana pärjäisi reippaan luonteensa puolesta varmasti myös lapsiperheessä.

Oana odottaa kotia, missä siihen pystytään sitoutumaan koko sen elämän ajaksi, missä siitä koulutetaan kotikoiran opit osaava perheenjäsen ja missä sille tarjotaan riittävän aktiivinen, virikkeellinen, tasapainoinen, onnellisen koiran elämä.

Ohessa video Oanasta ja Abbysta leikkimässä:

http://www.youtube.com/watch?v=W1eA_1mwfK0&feature=youtu.be

Yhteydenotot Sallalle.

Päivitetty 11.9.2012

Oana on varattu.

Päivitetty 25.9.2012

Oana (uudelta nimeltään Oili) sai oman kodin Suomesta 20.10.2012

Päivitetty 31.10.2012

Kuvat aukevat isommiksi klikkaamalla.

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: