Päivitetty 08.11.2012

Kodin saanut: CHARA


CHARA

* n.1-2 vuotias

* narttu

* Virossa

 

 

 

 

Kaunistakin kauniimman Charan elämänalku ei ole ollut mitä helpoin. Chara löydettiin elokuun lopussa Lasilan kunnasta n.10 km:n päästä Rakveresta. Paikallisten mukaan se oli luultavasti heitetty autosta tien varteen. Chara oli myös löydettäessään ollut erittäin kirppuinen ja täynnä matoja.

Entiseen elämäänsä verrattuna Chara voi nyt loistavasti. Sen turkki on vaihtumassa ja osa karvoituksesta on hyvin lyhyttä ja hentoista. Pitkissä pöksykarvoissa roikkuu rastoja, joita yritimme nappailla aina tilaisuuden tullen pois. Koirasta kuitenkin näkee että siitä tulee ulkonäöllisesti upea.

Myös Charan luonne on vieraita ihmisiä kohtaan upea. Se suukottelee ja hakee huomiota häkkirivistöstä haukkumalla. Hihnakäytöksessä on vielä opettelemista, mutta ei tyttö ole lainkaan se hankalin lenkitettävä.

Chara on luonteeltaan erittäin aktiivinen ja toimelias, joten tulevassa kodissa sen kanssa olisi äärettömän hyvä harrastaa jotain. Sohvaperunaa Charasta ei saa tekemälläkään! Myös Charan haukkuherkkyydestä johtuen sitä ei ensimmäisenä tulla suosittelemaan kerrostaloon. Chara tulee toimeen urosten kanssa, joten tulevassa kodissa sellainen voisi myös olla olemassa.

Charan säkäkorkeus on n. 55-60 cm. Tyttö odottelee omaa kotiaan Virumaan varjupaikassa.

päivitetty 16.9.2012

Chara on testattu tarhalla kissojen kanssa, eikä sitä tulla suosittelemaan kissaperheeseen.

päivitetty 25.9.2012

Chara sai kodin Virosta.

Päivitetty 8.11.2012

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.