Kodin saanut: CAMY

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

CAMY

* n.5 kk

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

Camy on reipas nuori pentu jolle elämän alkutaival ei ole ollut kaikkein kaunein, mutta Romanialaiseen tapaan ei myöskään mitenkään tavaton. Camy, sen emä ja saman sisarussarjan veli hylättiin kylmästi erään supermarketin pihalle selviämään tulevaisuudesta keskenään.

Onneksi paikalle saapui ihminen, joka tiesi ja jolla oli halu ottaa yhteyttä sellaisiin tahoihin, että tämä kolmikko saatiin pelastettua marketin pihalta turvaan.

Camyn emä oli pegingeesi, mutta Camyssa virtaa emänsä perimän seassa myös jotain muitakin rotuja. Tulevaisuudessa Camysta kasvaa kuitenkin korkeintaan keskikokoinen koira.

Camy on tällähetkellä eläinlääkäriasemalla, jossa se odottelee kovasti pääsyä Suomeen, sinne ihan omaan kotiinsa. Tapasimme Camyn käydessämme tutustumassa yhteistyökumppanimme toimintaan ja tiloihin Bukarestissa. Camy on aluksi vieraita ihmisiä kohtaan hieman ujostelevainen. Jännityksensä Camy esittelee vieraille hymyilemällä niin että sen pienet etuhampaat näkyvät ja painamalla tämän jälkeen päänsä ujosti alas. Tutuksi käyneitä ihmisiä kohtaan Camy on sen sijaan erittäin ystävällinen ja rauhallinen ja uskaltaa näyttää itsestään sen iloisen puolen. Camy tulee hyvin toimeen myös toisten koirien kanssa.

Camy etsii perhettä jossa sille annetaan turvattu ja onnellinen tulevaisuus koti-koirana. Toinen koirakaveri perheessä olisi myös mukava yllätys.

Yhteydenotot Katalle

Päivitetty 25.7.2012

Camy on varattu

Päivitetty 18.10.2012

Camy sai oman kodin Suomesta 9.11.2012

Päivitetty 13.11.2012

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: