Päivitetty 27.10.2013

Kodin saanut: CAMY


CAMY

* n.5 kk

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

Camy on reipas nuori pentu jolle elämän alkutaival ei ole ollut kaikkein kaunein, mutta Romanialaiseen tapaan ei myöskään mitenkään tavaton. Camy, sen emä ja saman sisarussarjan veli hylättiin kylmästi erään supermarketin pihalle selviämään tulevaisuudesta keskenään.

Onneksi paikalle saapui ihminen, joka tiesi ja jolla oli halu ottaa yhteyttä sellaisiin tahoihin, että tämä kolmikko saatiin pelastettua marketin pihalta turvaan.

Camyn emä oli pegingeesi, mutta Camyssa virtaa emänsä perimän seassa myös jotain muitakin rotuja. Tulevaisuudessa Camysta kasvaa kuitenkin korkeintaan keskikokoinen koira.

Camy on tällähetkellä eläinlääkäriasemalla, jossa se odottelee kovasti pääsyä Suomeen, sinne ihan omaan kotiinsa. Tapasimme Camyn käydessämme tutustumassa yhteistyökumppanimme toimintaan ja tiloihin Bukarestissa. Camy on aluksi vieraita ihmisiä kohtaan hieman ujostelevainen. Jännityksensä Camy esittelee vieraille hymyilemällä niin että sen pienet etuhampaat näkyvät ja painamalla tämän jälkeen päänsä ujosti alas. Tutuksi käyneitä ihmisiä kohtaan Camy on sen sijaan erittäin ystävällinen ja rauhallinen ja uskaltaa näyttää itsestään sen iloisen puolen. Camy tulee hyvin toimeen myös toisten koirien kanssa.

Camy etsii perhettä jossa sille annetaan turvattu ja onnellinen tulevaisuus koti-koirana. Toinen koirakaveri perheessä olisi myös mukava yllätys.

Yhteydenotot Katalle

Päivitetty 25.7.2012

Camy on varattu

Päivitetty 18.10.2012

Camy sai oman kodin Suomesta 9.11.2012

Päivitetty 13.11.2012

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.