Päivitetty 27.10.2013

Kodin saanut: OLIVE


OLIVE

* 4,5-5 kk

* narttu

* Romaniassa.

 

 

 

 

Sisko ja sen veli-Olive ja Oscar-löytyivät Bukarestin läheltä pellolta hylättyinä. Andan tytär Alina noukki pennut kyytinsä ja ne pääsivät onnekkaasti Andan hoiviin ja nyt niillä on mahdollisuudet vielä parempaan-omiin koteihin Suomessa.

Olive ja Oscar eivät vaikuta olevan millänsäkään elämänsä rankasta alkutaipaleesta, tai sitten ne vain ottavat ilon irti elämästä nyt, kun olo on turvallisempi ja ruokakin ainakin säännöllisempää kuin ennen. Molemmat pennut ovat leikkisä, aktiivisia, iloisia, sosiaalisia ja uteliaita pikkuisia, jotka vipeltävät sujuvasti menemään isompien koirien joukossa. Ne tulevatkin mainiosti toimeen muiden koirien sekä myös kissojen kanssa.

Anda ei ole kuullut Oliven ja Oscarin haukkuvan tarhaoloissa juuri lainkaan, joten sen puolesta niiden kodit voisivat sijaita kerrostaloissakin. Myös lapsiperheet sopivat näille kahdelle, sillä reippaalla luonteella ne sopeutuisivat varmasti myös lapsiperheen vilskeeseen nopeasti.

Olive ja Oscar ovat tällä hetkellä, noin viiden kuukauden iässä, noin 5 kiloa painavia, eli aikuisinakin ne jäävät pienikokoisiksi, maksimissaan 10-12 kiloisiksi, noin 35-40 cm korkuisiksi.

Olive ja Oscar etsivät rakastavia, sitoutuneita koteja, joissa ollaan valmiita opettaamaan pikkuisille kaikki arkielämässä tarpeellinen tieto ja taito kärsivällisesti ja rajoja ja rakkautta tarjoten.

Yhteydenotot Sallalle

Päivitetty 16.10.2012

Olive on varattu.

Päivitetty 2.11.2012

Olive sai oman kodin Suomesta 9.11.2012.

Päivitetty 13.11.2012

Kuvat aukeavat isommiksi klikkaamalla.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.