Kodin saanut: LINA

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

LINA

* 3v

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

Lina on tällä hetkellä Romaniassa eläinsuojelija Anda Murgun luona etsimässä kotia.

Andan tytär Alina on löytänyt Linan mustan meren lomamatkaltaan.

Lina on erittäin rauhallinen ja ystävällinen tyttönen. Lina tykkää ihmisistä ja nauttii huomiosta paljon, mutta tyttönen osaa hakea huomiota erittäin rauhallisesti ja ystävällisesti. Lina tykkää kyllä muista koirista ja tulee kaikkien kanssa toimeen, mutta tyttönen on myös toisia koiria kohtaan kovin rauhallinen ja arvostaisi varmasti enemmän rauhallisempaa koira kaveria kuin kovaa leikkijää.

Lina on steriloitu ja se painaa tällä hetkellä n.8kg.

Yhteydenotot Veronikalle.

Päivitetty 26.09.2012

Lina sai kodin Suomesta 29.10.2012.

Päivitetty 13.11.2012

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: