Kodin saanut: SALSA

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

SALSA

* n. 7kk

* narttu

* steriloidaan ennen Suomeen tuloa

* Romaniassa

 

 

 

Salsa on saaut kodin Tanskasta.

Salsa on varattu Tanskaan.

Salsa on iloinen ja sosiaalinen pieni koiran alku. Salsa tulee hienosti muiden koirien kanssa toimeen ja on tottunut ihmisiin ja heidän läheisyyteensä. Myös hihnassa kävelystä ja sisäsiisteydestä on tällä tytöllä jonkimoinen aavistus, mikä on melko harvinaista Romaniassa olevilla koirilla. Salsa on pieni kokoinen, n. 6kg painava kaunotar.

Salsa asui kotihoidossa, kunnes vuokraisäntä kielsi koiran pidon asunnossa ja Salsa joutui takaisin OneVetin hoitolaan, Bukarestiin. Salsalla kuitenkin on jo jonkinmoinen käsitys kotikoiran elämästä ja kerrostalossa asumisesta, siksi uusi koti voisikin sijaita myös kerrostalossa.

Kaikesta huolimatta tulevan kodin tulee varautua opastamaan ja neuvomaan Salsalle vielä monia asioita ja hän luultavasti tulee tarvitsemaan tukea ja koulutusta matkan varrella, kuten kuka tahansa pentu!

Yhteydenotot Nealle.

Päivitetty 17.11.2012

Kuvat aukeavat suuremmiksi klikkaamalla.

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: