Päivitetty 13.10.2013

Kodin saanut: CHARLIE CHAPLIN


CHARLIE CHAPLIN

* synt. 05/13

* uros

* Romaniassa.

 

 

 

 

23.7.2013

Surusilmäinen Charlie syntyi Bukarestin kaduille toukokuussa epätoivottuna pentuna, liekö kulkukoira emolleen. Tarinan alkuvaiheet ovat salaisuus, mutta Charlie löytyi yksinään luurankomaisen laihana kadulta heinäkuussa. Nyt se on asuttanut yhtä Glinan tarhan häkkiä kahden viikon ajan. Seuranaan sillä on Disney pentuihin kuuluva reipas Bella pentu.

Tapasin Charlien heinäkuun Romanian matkallamme. Olin juuri päättänyt ettemme ota Glinalta uusia pentuja adoptio-ohjelmaamme, koska sivuilla on jo nyt niin valtavasti pentuja. Kävelin Charlien häkin ohi ja koin surua siitä ettemme voi aina antaa mahdollisuutta kaikille kultaisille pennuillekaan. Hieman myöhemmin puhuimme sivuilla jo olevista Disney pennuista ja siinä vaiheessa vasta huomasimme että heistä yksi, Bella, asuttaakin samaa häkkiä sen surusilmäisen mustavalkoisen ruipelopennun kanssa. Menimme takaisin ottamaan Bellasta uusia kuvia päivityksiä varten ja päästyäni häkkiin ja katsottuani Charlien anoviin silmiin kerran, olin mennyttä.

Pennun, eikä minkään koiran ottaminen ei saa koskaan perustua sääliin. Tulevaa perheenjäsentä harkitessa pitää olla realistinen ja ymmärtää omat resurssinsa sekä sitoutumisen merkitys. Siltikin kyseessä on tunteisiin ja sydämeen vetoava asia ja myönnän että Charlie pääsi sivuillemme, sai mahdollisuuden, koska sydämeni ei voinut sitä siltä kieltää. Toivon sille löytyvän järkevän, tasapainoisen, ymmärtäväisen kodin, jossa on sopiva hetki ja paikka ottaa koiranpentu elämään mukaan ja kodin, jonka perheenjäseniä Charlie koskettaa samoin kuin se teki minulle, kodin jossa sitä rakastetaan koko sen elämän ajan.

Charlie on nyt heinäkuun lopulla noin 10 viikon ikäinen ja se on saanut ensimmäiset madotukset ja rokotuksensa. Rokotusohjelman valmistuttua Charlie valmistellaan adoptiota varten, se saa loishäädöt, toisen madotuksen, eu-passin ja se testataan viittä eri sairautta vastaan. Sitten Charlie on valmis matkaan. Ajankohta Charlien pääsylle Suomeen on 6 viikon päästä eli elokuun lopussa/syyskuun alussa, juuri sopivasti ennen talvea.

Charlie on vielä hoikassa kunnossa mutta vahvistuu koko ajan. Tällä hetkellä se painaa alle viisi kiloa, mutta tulee aikuisena kasvamaan noin keskikokoiseksi, arviolta max 50 cm korkeaksi/20 kiloa painavaksi.

Charlie on vielä hämillään ja vähän peloissaankin tarhan elämästä, jatkuvasta melusta ja stressistä, mutta uskon sen pian reipastuvan. Uusia ihmisiä Charlie ei ujostele lainkaan, siitä huomaa ettei se ole juurikaan saanut kokea ihmisten läheisyyttä ja siksi se vielä hämmästelee sitä, mutta outoudesta huolimatta se viihtyy ja hakeutuu ihmisten lähelle koko ajan, viihtyy myös sylissäkin.

Tutustuthan ennen yhteydenottoa sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen.
6.8.2013
Charlie on varattu omaan kotiin!

6.9.2013

Charlie saapui omaan kotiin Suomeen 31.8.2013.

Jos olet tutustunut sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa, – See more at: https://kulkurit.fi/kotia-etsiva-michy/#sthash.dR60YMXJ.dpuf

Charlien varausta hoiti Salla.

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.