Päivitetty 13.10.2013

Kodin saanut: SUSSI


SUSSI

* n.1½-2 vuotias

* steriloitu

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

15.6.2013

Tällä hetkellä Sussi asustelee Romanialaisen eläinsuojelijan Anda Murgun luona. Se päätyi sinne Andan ystävän kautta, joka oli löytänyt tytön alkuvuodesta ja toimittanut tämän sen jälkeen Andalle hoitoon. Sinänsä hauska tapahtuma Sussista oli se, että kun Kulkurit vierailivat kesäkuun alussa Andan luona, Anda kertoi, ettei Sussi ole koskaan antanut Andan koskea itseensä. Kulkureiden Katariina taisi laittaa Sussille hieman taikajauhetta korvan taakse, koska sen jälkeen kun Katarina voitti Sussin luottamuksen, se juoksi onnellisena hakemaan rapsutuksia kaikilta meiltä muiltakin matkalaisilta 🙂

Sussi on steriloitu ja rokotettu, joten se on valmis matkaamaan uuteen kotiinsa melko piankin. Tämä herkkä, kaunis ja hyvä luonteinen tyttö tulee toimeen toisten koirien kanssa, olipa sitten kysymyksessä uros tai toinen narttu. Sen verran mukava ja leppoisa Sussi on myös kissoja kohtaan, että se hyväksyy ne samalle reviirille.

Anda ei ole koskaan kuullut Sussin haukkuva, joten sen tuleva koti voisi sijaita myös kerrostalossa. Kaupungin kiiheään sykkeeseen en kuitenkaan Sussia lähtisi suosittelemaan sen herkän luonteen vuoksi.

Sussin säkäkorkeus on 46 cm ja painoa tytöllä on n. 15 kg, eli se on hyvin siro rakenteeltaan. Tämä tyttö tulee tarvitsemaan kannustavan ja johdonmukaisen omistajan itselleen, jotta se voisi vielä tulevaisuudessa kasvattaa itseluottamusta lisää. Myös reipas koirakaveri tulevassa kodissa voisi nopeuttaa Sussin kotiutumista.

26.7.2013

Kulkureiden heinäkuun reissaajien ensireaktio Sussista oli se että tyttö tuntuu olevan rauhallinen koira ikäisekseen. Kun kerran Sussi on antanut itsensä rapsuteltavaksi, niin sen jälkeen tämä kaunokainen janoaakin lisää rapsutuksia ja huomionosoituksia ihmisiltä. Luottamus ihmisiin on niin suuri että tyttö antaa rauhallisesti käsitellä itseään ja nostaa syliin, missä leveä hymy valtaakin tytön….

Vain se oma koti vielä puuttuu. Näin kaunis ja tasapainoinen koira ei voi olla tuottamatta mielihyvää ja iloa omistajalleen. Löytyisikö Sussin koti juuri sinun luotasi ja sinun sydämestäsi?

Lisätty kaunokaiselle uusia kuvia ja video.

Tutustu huolellisesti sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa. Muistathan, ettei mitään eläintä saa ottaa hetken mielijohteesta.

7.8.2013

Sussi on varattu uuteen kotiinsa.

6.9.2013

Sussi saapui omaan kotiin Suomeen 31.8.2013.

Sussin varausta hoiti Kata

Uusi video, kuvattu 19.7.13

Pieni viedeo Sussista, kuvattu 6.6.2013

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.