Päivitetty 11.03.2013

Kodin saanut: CLAPAUGA


CLAPAUGA

* noin 2,5-vuotias

* steriloitu narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

Clapauga, Luppakorva, on löydetty muutaman muun koiran kanssa reilu vuosi sitten vilkkaasti liikennöidyn romanialaisen A1-moottoritien varresta, missä se oli vaarassa jäädä autojen yliajamaksi. Siitä asti se on ollut paikallisen eläinsuojelija Anda Murgun hoivissa. Koska Anda oli sitä mieltä, että tämän seurallisen tytön olisi jo korkea aika saada oma koti, Clapauga on juuri mennyt opettelemaan kotikoiran elämän alkeita erään Andan ystävän luokse. Siellä se siis toiveikkaana odottaa, josko sitä kohtaisi se suurin onni elämässä – rakastava koti sen loppuiäksi.

Clapauga on noin 2,5-vuotias, todella hyväluonteinen ja ystävällinen tyttökoira, joka on varustettu lempeillä silmillä ja upeanvärisellä turkilla. Anda kuvaa Clapaugaa erityisen fiksuksi koiraksi. Se tulee toimeen kaikkien kanssa, ja vaikka se onkin perusluonteeltaan iloinen, se ei ole mikään hössöntössö. Painoa sille on kertynyt noin 12 kg verran, ja se on steriloitu.

Clapauga on elänyt Andan luona muiden koirakavereiden kanssa samassa laumassa, sulassa sovussa kohtalotovereidensa keskellä. Se ei hauku turhia, ainoastaan tarvittaessa, kuten kunnon koiran kuuluukin, joten sen voisi kuvitella asumaan niin kerros- kuin omakotitaloonkin.

Clapauga etsii sitoutunutta kotia, jossa on aikaa ja halua paneutua sen kotiutumiseen. Clapauga tullaan luovuttamaan sirutettuna, loishäädettynä, rokotettuna ja oman EU-passin omaavana.
Jos olet tutustunut sivuillamme koiran omistajan oppaaseen ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa, ja uskot voivasi tarjota tälle luppakorvalle turvallisen kodin sen loppuelämäksi, ota yhteyttä Taijaan.

Clapaugalle on nyt lisätty kotihoitajan ottamia, uunituoreita upeita kuvia!

Päivitetty 13.2.2013

Clapauga, tuttavallisemmin Flap, on nyt ollut viikon verran kotihoidossa Romaniassa. Hoitajansa mukaan Flap on oppinut paljon uusia temppuja näinkin lyhyen ajan sisällä, se on nopea & motivoitunut oppimaan ja hyvin miellyttämishaluinen. Tyttö seuraa kotona hoitajaansa ja ottaa mallikkaasti kontaktia. Fiksussa Clapaugassa voisi siis olla ainesta aktiiviseksi harrastekoiraksi!

Päivitetty 17.2.2013

Ihana Clapauga on saanut kodin Romaniasta, mikä on varsin harvinaista. Onnea uuteen elämää, Luppakorva!

Päivitetty 4.3.2013

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.