Kodin saanut : RENEE

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

Renee

RENEE

* 5-6v

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa.

 

 

 

 

Iloinen ja leikkisä Renee asustaa Romanialaisen yhteistyökumppanimme Anda Murgun luona noin sadan muun koiran kanssa.

Renee on pieni koirarouva joka nauttii juoksemisesta ja hassuttelusta. Vaikka Renee on pieni kooltaan osaa se pitää puoliaan isompienkin koirien seurassa ja tuleekin toimeen niin narttujen kuin urosten kanssa. Renee on luonteltaan avoin, reipas ja ihmisrakas joka vauhdin lomassa osaa myös rauhoittua ja nautiskella saamastaan huomiosta. Renee voisi sopia myös kerrostaloon, koska ei ole sitä tyyppiä joka pitää kovin itsestään meteliä. Toisaalta juoksua rakastava Renee osaisi myös arvostaa omaa pihaa jolla kirmata. Renee sopisi varmasti myös lapsiperheeseen, kunhan vanhemmat muistavat panostaa lasten ja koira sopuisaan yhteiseloon. Kissatkaan tuskin Reneetä haittaa. Niin kuin kaikki kotia etsivät koirat Reneekin kaipaa kotia, jossa osataan kärsivällisesti opastaa rouva kotikoiran tavoille. Renee kaipaa kotia, jossa se saa elää rakastettuna perheenjäsenenä.

Renee on 35 cm korkea ja painaa 6 kiloa. Renee tullaan luovuttamaan sirutettuna, steriloituna, loishäädettynä ja rokotettuna.

Tässä videopätkää Reneestä.

Renee touhuaa

Päivitetty 6.12.12

Renee on varattu Suomeen.

Päivitetty 8.2.13

Renee tuli omaan kotiinsa.

Päivitetty 4.3.13

Yhteydenotot Anna-Auroralle.

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: